0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceSTMicroelectronics ponuja rešitve s področja NFC aplikacij

    STMicroelectronics ponuja rešitve s področja NFC aplikacij

    Mouser že ima na zalogi NFC oznake, mikrokontrolerje in razvojne ploščice. Podjetji Mouser Electronics, Inc in STMicroelectronics sta združili prizadevanja za zagotavljanje rešitev bližinskih brezžičnih komunikacij (NFC, Near Field Communication) na terenu za brezžične interakcije kratkega dosega, tudi med večjim številom elektronskih naprav.

    Slike niMouserjeva nova spletna stran www.mouser.com / STMicro-NFC raziskuje temo bližnjih komunikacij na terenu, vključno s tehnologijami, posebnimi primeri uporabnikov, videoposnetki in izdelki proizvajalca STMicroelectronic, ki se uporabljajo v NFC aplikacijah.

    Predstavljeni izdelki, ki jih imajo na zalogi tudi pri MouserjuSlike ni, vključujejo M24LR-Discovery Kit, razvojno platformo z enostavnim pristopom, ki vsebuje vse, kar razvojni inženirji potrebujejo za oblikovanje elektronske aplikacije brez baterijske podpore, v katerih lahko izmenjujemo podatke prek z ISO15693-združljivih NFC pametnih telefonov ali RFID bralno-pisalnimi napravami.. Komplet vsebuje RF transiver ploščo s STM 32-bitnim mikrokontrolerjem, ploščico brez baterijskega napajanja s ST EEPROM pomnilniškim vezjem (M24LR), ki se ponaša z dvojnim vmesnikom, ima ultra-nizko porabo energije, 8-bitni mikrokontroler STM8L in vgrajen STTS75 temperaturni senzor.

    M24LRxE družina ima inovativne dinamične NFC oznake (tag) z RF EEPROM pomnilniško banko. Edinstven način pridobivanja električne energije za delovanje omogoča izvedbo energijsko avtonomnih aplikacij. Ta M24LRxE vezja posredujejo informacije v osrčje aplikacije s pomočjo NFC pametnega telefona ali RFID čitalnika / zapisovalnika..Slike ni

    STM32L EnergyLite™ ARM Cortex-M3, ki spada v družino 32-bitnih mikrokontrolerjev, združuje 130nm procesno tehnologijo z minimalnimi izgubami in energetsko varčno delovanje, s čimer izpolnjuje merila učinkovitosti, ki so končni cilj tako imenovanega eco-designa. Če želite izvedeti kaj več o tem, obiščite spletno stran: www.mouser.com / STMicro-NFC.

    STMicroelectronics ponuja rešitve s področja NFC aplikacij

    2013_SE211_15