0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceToshiba je izdala nov fotorele z obsežnimi zaščitnimi funkcijami

    Toshiba je izdala nov fotorele z obsežnimi zaščitnimi funkcijami

    Toshiba

    Nov fotorele zagotavlja večjo zanesljivost v električno šumnih okoljih.

    Toshiba Electronics Europe GmbH („Toshiba“) je izdala prvi fotorele v ohišju DIP4 z močjo >1,4 A, ki prenese 80 V izhodne napetosti v stanju OFF ter vsebuje funkcije zaščite pred previsoko temperaturo in previsoko napetostjo.

    Fotoreleji združujejo funkcije optosklopnika z MOSFET izhodnim stikalom in se pogosto uporabljajo kot zamenjava za mehanske releje. Ker gre za polprevodniške releje, ni obrabe kontaktov, delujejo tiho, so majhni in za delovanje potrebujejo zelo malo energije.

    Te komponente se uporabljajo v najrazličnejših aplikacijah, vključno z upravljanjem stavb, senzorjih, vhodno-izhodnih vmesnikih, sistemih za upravljanje baterij in povsod, kjer je mogoče uporabiti mehanski rele.

    Toshibin novi TLP241BP fotorele je konfiguriran kot 1-Form-A / normalno odprt (NO) in zmore trajni vklopni tok (ION) 1,4 A in 4,2 A (IONP) za impulzno delovanje. Vhodno-izhodna izolacijska napetost (BVs) znaša 5.000 Vrms. Fotorele lahko deluje pri temperaturah okolice med -40°C do +110°C.

    Vgrajena funkcija zaščite pred previsoko temperaturo ščiti izhodni MOSFET pred previsokim tokom. Poleg tega aktivni zaporni MOSFET ščiti komponento v primeru prenapetosti, ki presega nazivno blokirno napetost. Zaradi vključitve teh zaščitnih funkcij je komponenta primerna za uporabo v okoljih z visoko stopnjo električnihmotenj, kot so industrijske aplikacije ali klimatske naprave.

    S celovito vgrajeno zaščito in polprevodniškim delovanjem TLP241BP pomembno prispeva k zanesljivosti opreme v električno zahtevnih okoljih.

    TLP241BP ima UL in eUL certifikat ter odobritev VDE. Komponenta je že v serijski proizvodnji in je kupcem že na voljo.

    Več informacij najdete na Toshibinem spletnem mestu: http://tinyurl.com/5n7yr6bs

    O podjetju Toshiba Electronics Europe
    Toshiba Electronics Europe GmbH (TEE) evropskim potrošnikom in podjetjem ponuja široko paleto izdelkov trdih diskov (HDD) ter polprevodniških rešitev za avtomobilsko industrijo, industrijo, internet stvari, nadzor gibanja, telekomunikacije, omrežje, potrošniško in belo tehniko. Poleg trdih diskov širok portfelj podjetja med drugim zajema tudi močnostne polprevodnike in druge diskretne naprave, od diod do logičnih integriranih vezij, optične polprevodnike ter mikrokontrolerje in aplikacijsko specifične standardne izdelke (ASSP). Poleg tega TEE ponuja tudi Toshibine baterijske celice in module SCiB™ z litij titanovim oksidom (LTO) za zahtevne aplikacije ter keramične podlage iz silicijevega nitrida (SiN), ki se zaradi svojih lastnosti odvajanja toplote in trdnosti uporabljajo v močnostnih polprevodniških modulih, razsmernikih in pretvornikih.

    Podjetje TEE ima sedež v Düsseldorfu v Nemčiji, podružnice v Franciji, Italiji, Španiji, na Švedskem in v Združenem kraljestvu pa zagotavljajo storitve trženja, prodaje in logistike.
    Za dodatne informacije o podjetju in izdelkih obiščite Toshibine spletne strani na naslovih www.toshiba.semicon-storage.com, www.scib.jp/en in www.toshiba-tmat.co.jp/en/.

    https://www.toshiba.com