2. septembra, 2012

Honeywell Humidlcon digitalni senzorji temperature in vlage

Revija 200 200 19 - Honeywell Humidlcon digitalni senzorji temperature in vlageRevija logo tti - Honeywell Humidlcon digitalni senzorji temperature in vlageTTI, Inc. svetovni distributer pasivnih komponent, povezovalnih elementov, relejev in stikal ter diskretnih polprevodniških komponent, ima odslej na zalogi tudi digitalne senzorje temperature in vlage HumidIcon, proizvajalca Honeywell. HIH-6130/6131 je oznaka serije senzorjev relativne vlažnosti (RH) in temperature v istem ohišju in z digitalnim izhodom, ki ponujajo številne konkurenčne prednosti, vključno z najmanjšim skupnim območjem napake, dolgoročno stabilnostjo in vodilno zanesljivostjo na področju tovrstnih izdelkov. Trdijo, da vam ti senzorji omogočajo realizacijo rešitev, ki na koncu prinesejo najcenejši izdelek v tej veji, ob tem, da dobimo tudi pravo temperaturno kompenzacijo in dostop do digitalne oblike izmerjenih vrednosti prek I²C vodila. Senzorji imajo visoko energetsko učinkovitost in imajo izredno majhna ohišja.

Revija 200 200 19%20%281%29 - Honeywell Humidlcon digitalni senzorji temperature in vlageSenzorji serije HIH-6130/6131 imajo dve različni konfiguraciji (HIH-6130: brez filtra, brez kondenzacije; HIH-6131: hidrofoben filter in odporen na kondenzacijo) in so zelo enostavni za načrtovanje. Širok obseg obratovalne temperature od -25 do 85 stopinj Celzija omogoča uporabo teh senzorjev v različnih aplikacijah, kot so HVAC in dihalne terapije, inkubatorji in mikrookolja, zračni kompresorji, vremenske postaje ter omare s telekomunikacijsko opremo. Multifunkcijski ASIC zagotavlja fleksibilnost znotraj aplikacije z znižanjem ali popolno odpravo tveganja in stroškov za OEM kalibracijo. Kot opcijo imamo na razpolago eno ali dvo-odstotni RV alarmni izhod, ki omogoča uporabnikom, da spremljajo, če je nivo RV presežen ali je padel pod vnaprej določene kritične vrednosti znotraj neke aplikacije. Senzorji serije HIH-6130/6131 so popolnoma RoHS / WEEE skladni in ne vsebujejo halogenih elemetov.

O podjetju TTI, Inc.

Revija 200 200 19%20%282%29 - Honeywell Humidlcon digitalni senzorji temperature in vlageFilozofija podjetja TTI Inc. je „Lead by Design“ in podjetje se od drugih razlikuje po tem, da so osredotočeni na ljudi, sestavne dele in procese. Družba je v Evropi razvila status distributerja po izbiri kupcev in dobaviteljev z uvajanjem novih tehnologij in izdelkov od ključnih dobaviteljev do uporabnikov – svojih strank – in ogromno zalogo široke ponudbe svojih dobaviteljev.

TTI obvladuje tudi zapletene procese upravljanja zalog, ki so zagotovilo, da ima podjetje sposobnost prilagajanja spremembam v povpraševanju komponent zaradi nihanja na trgih in dobavnih verigah.

Honeywell Humidlcon digitalni senzorji temperature in vlage

2012_SE200_19