0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
  DomovRevijaNoviceAVX predstavlja nove najboljše Prizmacap ™ super-kondenzatorje v svojem razredu

  AVX predstavlja nove najboljše Prizmacap ™ super-kondenzatorje v svojem razredu

  KYOCERA AVX Corporation
  2022-303-5

  Novi superkondenzatorji serije PrizmaCap serije SCP, so idealni za vrsto izdelkov, optimiziranih za SWaP. Odlikuje jih najširši razpon delovnih temperatur od vseh razpoložljivih tehnologij superkondenzatorjev, najvišja kapacitivnost in gostota energije od vseh SFF, prizmatičnih, EDLC> 1F in izredno lahko ohišje z zelo nizkim profilom.

  AVX Corporation, vodilni proizvajalec in dobavitelj naprednih elektronskih komponent ter rešitev za medsebojno povezovanje, senzorje, krmiljenje in antene, je predstavil vrhunsko novo serijo standardnih in prilagojenih superkondenzatorjev po meri, zasnovanih tako, da zagotavljajo vrhunske zmogljivosti v vrsti SWAP-optimiziranih baterij. Novi superkondenzatorji serije SCP PrizmaCap ™ imajo najširši razpon delovnih temperatur od vseh tehnologij superkondenzatorjev, ki so trenutno na voljo na trgu (-55 ° C do +90 ° C), najvišjo kapacitivnost (3,5–15F) in gostoto energije (1,14–2,43Wh /kg) kot kateri koli izdelek majhnega faktorja oblike (SFF), prizmatičnega električnega dvoslojnega kondenzatorja (EDLC), s kapacitivnostjo več kot 1F, ki je trenutno na voljo na trgu, ter izredno lahkega (<2 g) in nizko profilnega faktorja (0,8– 2 mm), ki temelji na tehnologiji elektrolitov iz propilen karbonata, ki se je izkazala za varno in učinkovito pri aplikacijah za shranjevanje energije, vključno z litij-ionskimi baterijami.

  Nove PrizmaCap superkondenzatorje serije SCP je mogoče uporabiti samostojno ali v povezavi s primarnimi ali sekundarnimi baterijami za podaljšanje rezervnega časa, podaljšanje življenjske dobe baterije in pokrivanje trenutnih impulzov napajanja pri shranjevanju energije, zadrževanju energije in porabi energije, upravljanju impulzne moči in aplikacijah za pomoč pri komercialni in industrijsku elektroniku, ki daje prednost optimizaciji velikosti, teže in moči (SWaP). Serija je še posebej primerna za uporabo v končnih izdelkih, vključno z nosljivimi in ročnimi napravami, industrijsko opremo, brezžičnimi tipkovnicami, napajalnimi enotami, tabličnimi računalniki in e-bralniki. Superkondenzatorji serije PrizmaCap serije SCP so trenutno na voljo v treh standardnih oblikah s 48 x 45 mm ohišjem, enim od treh profilov izjemno nizke višine: 0,8 mm, 1,3 mm ali 2,0 mm in dvema SMD priključkoma za fiksno pozicijo, primerna za ročnospajkanje ali – varčni in izjemno nizki profil AVX Interconnect 70-9159 serije STRIPT ™, z enojnim kontaktom za zanesljivejše povezave.

  Te tri standardne rešitve (SCPB08A355SNA, SCPB13A855SNA in SCPB20A156SNA) so deklarirane za kapacitivnost do 15F/2,1 V z delovnim območjem temperature od -55 ° C do +65 ° C, največji tokom 8,63A in gostoto energije 2,43 Wh/kg. Tako imajo najširši delovni temperaturni razpon katere koli tehnologije superkondenzatorjev, ki je trenutno na voljo na trgu, od -55 ° C do +90 ° C, z ustrezno znižanjem na 1,1 V. Deklarirani so tudi za največji DCL, ki znaša manj kot 50 μA po 72 urah delovanja, največji ESR je 30mΩ pri 1kHz in 55mΩ pri DC, do 2,582W/kg gostote moči in 0,0092Wh najvišje energije. Dodatne rešitve, ki so na voljo s standardnimi ohišji in vrednostmi kapacitivnosti, bodo objavljene, ko bodo kvalificirane. Superkondenzatorji serije PrizmaCap serije SCP pa so na voljo z ohišji za določene stranke in vrednostmi kapacitivnosti v razponu od 1 do 500 F.

  “Naši novi superkondenzatorji serije PrizmaCap serije SCP imajo revolucionarno novo zasnovo glede oblike, prileganja in delovanja v primerjavi z drugimi AVX superkondenzatorji in s to inovativno zasnovo zagotavljajo najvišjo kapacitivnost in gostoto energije od vseh trenutno razpoložljivih, EDLC prizmatičnih superkondenzatorjev, deklariranih za več kot en Farad, pa tudi najširši razpon nazivnih delovnih temperatur – vključno z najvišjimi in najnižjimi skrajnostmi – katere koli tehnologije superkondenzatorjev, ki je trenutno na voljo na trgu, «je povedal Eric DeRose, vodja globalnih izdelkov. “Novi PrizmaCaps imajo tudi izredno lahek in zelo nizek profil, ki je združljiv s postopki spajkanja in medsebojne povezave za dodatno prilagodljivost pri razvoju in tako je idealen za uporabo v kompaktni potrošniški, komercialni in industrijski elektroniki z gosto poseljenimi tiskanimi vezji in strogimi SWaP zahtevami.”

  Povzeto po:
  https://www.kyocera-avx.com/news/prizmacap-supercapacitors/

  https://www.kyocera-avx.com