0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaDC/DC pretvorniki za napajanje gonilnikov za motorje

    DC/DC pretvorniki za napajanje gonilnikov za motorje

    Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

    Novi moduli, prilagojeni za upravljanje GaN tranzistorjev.

    Murata je eden svetovno vodilnih razvijalcev in načrtovalcev pasivnih komponent, modulov za brezžične povezave in napajalnih naprav. Inovativne rešitve te družbe se uporabljajo med drugim na naslednjih področjih: mobilna telefonija, bela tehnika, avtomobilska elektronika, sistemi za upravljanje energije, medicinske naprave in ne samo to. Predstavljamo vam nov izdelek te znamke: miniaturne DC/DC pretvornike iz serije MGN1.

    Ti pretvorniki so kapacitivno izolirani moduli za napajanje gonilnikov za motorje, predvsem za mostična vezja. Nekateri modeli lahko zagotavljajo tako pozitivno kot tudi negativno napajanje glede na maso in so na voljo v različicah z enim ali z dvema izhodoma. Ena možnih uporab teh pretvornikov je krmiljenje tranzistorjev, ki temeljijo na galijevem nitridu (t.i. GaN FET), ki omogočajo doseganje velike gostote moči in se pogosto uporabljajo v krmilnikih enosmernih motorjev.

    DC/DC pretvornik: MGN1D050603MC-R7
    Kljub zelo majhnim meram (14,5 x 12 mm) pretvorniki zagotavljajo tokove do 125 mA (njihova nominalna moč znaša 1 W). Odlikuje jih tudi široko temperaturno območje delovanja (-40…105°C). Dodatni prednosti te serije sta izolacijska napetost (3 kV AC) in zelo nizka kapaciteta izolacije na ravni 2,5pF. Moduli so prilagojeni za SMD montažo, zaradi česar se lahko brez težav uporabljajo v kompaktnih krmilnikih servomotorjev ali mikro motorjev, v vezjih drobne avtomatike, napravah IoT itn..

    Več informacij je na voljo pri podjetju TME.
    https://www.tme.eu/si/sl/katalog/konverterji-dc-dc_100320/?params=2:1770;2390:1953020_manufacturer:murata-power-solutions;manufacturer-series:mgn1&productListOrderBy=1000028&productListOrderDir=DESC

    https://www.tme.eu