0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMcAfee predstavlja napredne SIEM rešitve

    McAfee predstavlja napredne SIEM rešitve

    McAfee, vodilni dobavitelj varnosti z najobsežnejšo ponudbo vseh vrst rešitev za zaščito vseh vrst in velikosti strank, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o., nam je predstavil napredno rešitev SIEM naslednje generacije, katere prednost pred konkurenco je v zaznavanju okolja in tveganj in vključevanju teh podatkov v obdelave (korelacije).

    Slike niMcAfee je novembra 2011 zaključil prevzem vodilnega dobavitelja SIEM rešitev NitroSecurity. NitroSecurity je platforma med sabo tesno povezanih rešitev za zbiranje, analiziranje, obdelavo in upravljanje s podatki o stanju in dogodkih v informacijskem sistemu organizacije. V okviru ponudbe McAfee je te izdelke mogoče enostavno in v celoti integrirati z rešitvami McAfee ePolicy Orchestrator, McAfee Risk Advisor ter McAfee Global Threat Intelligence, s čimer si zagotovimo odlično vidljivost in napredno upravljanje omrežij. McAfee Enterprise Security Manager (prej NitroView) je nova generacija SIEM rešitev, ki ni več le orodje za analizo dogodkov (dnevniških zapisov), temveč rešitev za dobavljanje naprednih informacij o dogajanju v sistemu, ki v svoje obdelave vključuje tudi podatke o grožnjah in napadih, tveganjih, uporabnikih ter aplikacijskem prometu, pouči pa nas lahko tudi o v zvezi z dogodki pomembnih zaščitnih ukrepih.

    Slike niMcAfee nam je samo šest mesecev po prevzemu NitroSecurity ponudil vodilno in najbolj inteligentno SIEM rešitev na tržišču, rešitev, ki hkrati tudi dvigne vrednost drugih v sistemu že nameščenih McAfee izdelkov. McAfee Enterprise Security Manager je že dobil oznako SC Magazine – ‘SC Lab Approved’, v poročilu organizacije Pike Research pa se McAfee je zahvaljujoč SIEM rešitvam zavihtel na vrh poročila kot vodilni ponudnik za zagotavljanje nemotenega delovanja kritične informacijske infrastrukture

    McAfee Enterprise Security Manager

    O McAfee

    McAfee je eden od vodilnih in predvsem največjih ponudnikov varnostnih rešitev na svetu, kar dokazuje z velikim tržnim deležem in širokim naborom izdelkov. Njihove rešitve obsegajo preverjene proaktivne varnostne produkte in storitve vseh vrst – protivirusne programe, izdelke za boj proti neželeni elektronski pošti, požarne pregrade, sisteme za preprečevanje vdorov ter druge programske in strojne varnostne rešitve ter storitve v oblaku – namenjene zaščiti sistemov, omrežij in posameznih računalnikov ter prenosnih naprav. Večkrat nagrajen razvojni oddelek podjetja pripravlja inovativne rešitve za domače uporabnike, podjetja, javne organizacije in ponudnike storitev. S temi izdelki se zagotavlja informacijska varnost, skladnost, preprečuje prekinitve v poslovanju, ohranja integriteto poslovnih podatkov, odkriva ranljivosti, nadzira in izpopolnjuje varnost sistemov.

    Med uporabniki izdelkov McAfee so tako največje vladne organizacije in mednarodne korporacije, kot tudi milijoni domačih uporabnikov ali majhnih podjetij in družinskih obrti. Podjetje McAfee je ustanovil John McAfee leta 1987, v kasnejših letih pa je razširilo ponudbo z mnogimi pomembnimi pripojitvami ter tako postalo vodilno svetovno podjetje z najbolj popolno ponudbo varnostnih rešitev nasploh.

    McAfee zagotavlja obsežno varnost z dobavljanjem vseh vrst varnostnih rešitev za vse vrste strank. Več o podjetju

    Dodatne informacije:

    Matic Knuplež, inženir IT varnosti

    McAfee predstavlja napredne SIEM rešitve

    2012_SE198_n9