0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovice"Pametna različica" vsestranskega monitorja slepih tokov

    “Pametna različica” vsestranskega monitorja slepih tokov

    Slepi tokovi se lahko analizirajo preko USB povezave.

    DANISENSE

    Ključne lastnosti:

    • Merite enosmerni in izmenični slepi tok do 2 A RMS pri do 100 kHz
    • Skladno z novo normo IEC62020-1, ki prihrani čas in redne preglede
    • Najboljša stabilnost in natančnost v svojem razredu
    • Slepi tokovi se lahko podrobno analizirajo preko USB povezave z dodatno Windows programsko opremo

    Podjetje Danisense je vodilno na področju zelo natančnih pretvornikov, ki zaznavajo tok za zahtevne aplikacije. Pred kratkim je podjetje predstavilo “pametno različico” svojega zelo vsestranskega monitorja slepega toka (RCM). Novi model SRCMH070IB+ ima USB povezavo, ki omogoča podrobno analizo slepih tokov prek osebnega računalnika z Windows programsko opremo. Poleg funkcije osciloskopa se lahko izvede tudi FFT analiza.

    V podrobnostih novi model SRCM ponuja naslednje funkcije:

    • Obseg za slepi tok
    • FFT za slepi tok
    • TRMS v frekvenčnih območjih
    • Daljinska nastavitev nazivne meje RC, frekvenčnega območja in časa integracije
    • Spremenite nastavitve iz računalnika
    • Dnevnik TRMS / Dnevnik stanja releja / Izvoz podatkov
    • Samodejna nastavitev bo predlagala ustrezno frekvenčno območje in čas integracije

    Primeren za spremljanje slepih tokov v proizvodnih strojih ali podatkovnih centrih brez potrebe po hitri zaustavitvi sistema, naprava tipa B/B+ SRCM lahko meri enosmerne in izmenične slepe tokove do 2 A RMS pri frekvencah do 100 kHz, kar ustreza širokemu razponu industrijskih aplikacij, nelinearnih obremenitev in proizvodnih virov, kot so obnovljivi viri energije. Pomembno je, da je izdelek v skladu s posodobljeno normo IEC62020-1. To pomeni, da se lahko uporablja za daljinsko spremljanje brez potrebe po rednem preverjanju izolacijske upornosti na kraju samem.

    SRCMH070IB+ RCM ima 70 mm odprtino primarnega kabla / zbiralke in uporabniško izbrane nastavitve za frekvenčno območje, integracijski čas in nazivni preostali obratovalni tok, ima SRCMH070IB+ RCM tudi analogni izhod 4-20 mA. To predstavlja realnočasovno vrednost True RMS (TRMS) izmerjenega slepega toka za povezavo na primer s PLC.

    Roland Buerger (inženir za poslovni razvoj) pri Danisense je dejal: »Trenutno lahko vidimo, da monitorji za slepi tok niso več samo povezani z običajnimi napravami za merjenje energije. V prihodnje bo nadzor prevzel PLC. Slepi toki, povezani s sistemom, se tako lahko povežejo z ustreznim statusom naprave. Na ta način je resnične tokove napak mogoče zaznati veliko natančneje in zanesljiveje.«

    Več podrobnosti o ponudbi Danisense SRCMH070IB+ RCM je na voljo na:
    https://danisense.com/products/residual-current-monitoring/

    DANISENSE: Natančnost – inovativnost
    S kombinacijo kompleksne magnetne zmogljivosti z napredno elektroniko Danisense zagotavlja učinkovite in natančne rešitve, ki ustrezajo zahtevam kupcev po vsem svetu v zahtevnih panogah. Danisense je bil ustanovljen leta 2012, danes pa ima sedež na Danskem in Japonskem. Ustanovitelji in ključni zaposleni podjetja so zelo izkušeni in imajo specializirano znanje o zelo natančnih tokovnih pretvornikih, kar Danisenseu omogoča ustvarjanje rešitev, ki svojim strankam omogočajo hitro in enostavno merjenje izmeničnih in enosmernih tokov z natančnostjo do 1 ppm. Njihovi izdelki so najvišje kakovosti in imajo izjemno raven frekvenčni odziv ter izjemno DC stabilnost.

    https://danisense.com