0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePremier Farnell je podpisal pogodbo za mednarodno zastopstvo Coilcraft

    Premier Farnell je podpisal pogodbo za mednarodno zastopstvo Coilcraft

    Podjetje Premier Farnell je objavilo novico, da bo imelo odslej po novem sporazumu na zalogi 3500 izdelkov Coilcraft, vodilnega svetovnega proizvajalca induktivnosti v čip izvedbi, močnostnih tuljav in ostalih izdelkov s področja magnetike.

    S tem poslom bo Premier Farnell, eden izmed vodilnih distributerjev elektronskih komponent in storitev razširil svoj ​​položaj in postal tudi največji evropski distributer magnetnih komponent. S sporazumom je zajeta Evropa, razen Izraela, vse Azijske Pacifiške države, Brazilija in Mehika.

    Premier Farnell bo imel na zalogi navite RF tuljave z ozkimi tolerancami, zračne tuljave z visokim Q, in SM močnostne tuljave z visoko zmogljivostjo, skupaj s priročnimi Kit kompleti za oblikovalce, s katerimi je zajeta večina družin izdelkov. To omogoča Premier Farnellu podporo strankam glede referenčnih projektov Coilcraft skozi celoten proces od koncepta do zaključka. Z odličnim etičnim in okoljski odnosom ter skladnostjo z RoHS, tudi Coilcraft podpira Premier Farnell kot avtoritativni glas zakonodaje v industriji. Premier Farnell je tudi sposoben ponuditi Coilcraft komponente prek svojega servisa z dobavo naslednjega dne, zaradi česar je izbran kot partner za hitro izdelavo prototipov.Slike ni

    Paleta izdelkov bo namenjena predvsem brezžičnim komunikacijam in za širokopasovna omrežja, avtomobilsko elektroniko, računalnike in periferno opremo, ter vseh oblik upravljanja s porabo energije in obenem pomeni, da lahko uporabniki enostavno dostopajo do teh izdelkov prek njihove lokalne poslovalnice.

    Mike Buffham, globalni vodja za izdelke in oblikovanje cen pri Premier Farnell, je dejal: „Ta vznemirljiva nova mednarodna pogodba za zastopstvo Coilcraft razširja naše nagrajene tehnološke rešitve, ponudbo izdelkov in še nadalje krepi naš položaj kot vodilnega distributerja z vrhunskimi storitvami. Upoštevali smo želje naših strank in izdatno založena paleta izdelkov Coilcraft je povečala našo globalno ponudbo pasivnih komponent in našim strankam omogoča lažji dostop do vseh izdelkov, ki jih potrebujejo in to na enem mestu“.

    Predsednik CoilcraftaTom Liebman pravi: „Zelo smo veseli napovedi, da bo Premier Farnell postal del naše prodajne mreže. Njihov pristop s skupnostjo inženiringa načrtovanja v elektroniki je idealen za promocijo Coilcraft izdelkov inženirjem, ki iščejo inovativne rešitve, prilagodljive velikosti sestavnih delov in izdelkov visokih zmogljivosti.„

    Premier Farnell je podpisal pogodbo za mednarodno zastopstvo Coilcraft

    Farnell

    www.farnell.com/si

    2013_SE208_8

    Prejšnji članek
    Naslednji članek