0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceRevolucionarne večplastne organske (multilayer organic - MLO™) tuljavice

    Revolucionarne večplastne organske (multilayer organic – MLO™) tuljavice

    AVX Corporation, vodilni svetovni proizvajalec pasivnih komponent in povezovalnih rešitev, je razvil večplastno organsko RF tuljavo za velike tokove v majhnih 0402 (SMD) ohišjih. Tuljavice so na voljo v induktivnostih od 1nH do 32nH, ki imajo poleg visokih tokovnih zmogljivosti tudi visoko lastno resonančno frekvenco ter so skladne z RoHS.

    “Na osnovi svoje lastne patentirane MLO™ tehnologije, ki je večplastna organska tehnologija z nizkimi izgubami, lahko trdimo, da te nove tuljave predstavljajo pomemben premik od tradicionalnih keramičnih in pasivnih SMD komponent na osnovi tankega filma (thin film),” je dejal Larry Eisenberger, produktni vodja pri AVX. “Ker bakreno-organske tuljavice (Copper Organic Inductors – COI) temeljijo na polimerih in izkoriščajo visoko prevodnost bakra za medslojno povezovanje, je mogoče te komponente izdelati na substratih z veliko površino in z uporabo neposredne laserske obdelave, zato lahko ti izdelki dosegajo znatno boljšo ceno v primerjavi s komponentami izdelanimi v LTCC in thin-film tehnologijah.”

    Nizkoprofilne 0402 RF tuljavice ponujajo tudi visoko SRF (lastno resonančno frekvenco) in jih lahko uporabljamo pri frekvencah precej nad 1GHz. Te napredne komponente so namenjene vgradnji na tiskana vezja in zagotavljajo boljšo zanesljivost.

    Tuljavica v SMD 0402 ohišju je idealna za RF ojačevalnike, nizkošumne ojačevalnike, filtre in MRI sisteme. Delujejo lahko v temperaturnem območju od -55°C do 125°C in so 100% pokositrane. Dobavni rok se giblje od takojšnje dobave iz zaloge pa do osem tednov.

    Revolucionarne večplastne organske (multilayer organic – MLO™) tuljavice

    2012_SE201_7