0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNov 8-bitnik s samoprogramirljivim FLASH pomnilnikom

    Nov 8-bitnik s samoprogramirljivim FLASH pomnilnikom

    Microchip napoveduje novega člana v svoji priljubljeni 8 in 14-pinski PIC16F61X 8-bit PIC družini mikrokontrolerjev, ki bo na namenjen stroškovno učinkovitim aplikacijam za splošne namene.

    Mikrokontroler PIC12F617 ponuja 3.5kbytov samoprogramirljivega programskega FLASH pomnilnika in vgrajene periferije, kot je na primer 10-bitni analogno-digitalni pretvornik (ADC), komparator, pulznoširinski modulator (PWM) in VREF za aplikacije s sklenjeno povratno zanko, vse to pa je vgrajeno v miniaturno DFN ohišje dimenzij 3 mm x 3 mm.

    Glavne značilnosti:

    • priljubljeni 8 in 14-pinski družini odslej ponujata tudi vgrajen samoprogramirljiv FLASH pomnilnik,
    • zagotavlja stroškovno učinkovito alternativo zunanjim EEPROM-om,
    • v istem čipu so združeni procesni del, pomnilnik in periferija za učinkovito system-on-chip načrtovanje.

    PIC12F617 MCU ponuja 3.5 kbytov programirljivega FLASH pomnilnika s zmožnostjo samobranja in samopisanja. To lahko uporabimo kot poceni alternativo podatkovnim EEPROM-om in je zelo uporabno v primerih, ko je potrebno v aplikacijah programe posodabljati na daljavo ali potrebujemo zmožnost sistema za shranjevanje podatkov ali raznih tabel. Mikrokontroler ima vgrajen 8MHz notranji oscilator, 4-kanalni 10-bitni ADC, analogni primerjalnik (komparator) s histerezo in PWM s komplementarnimi izhodi, ki so osnova aplikacijam, kot so krmiljenje LED osvetlitve in motorjev, kapacitivno zaznavanje dotika in nadzor sistemov. Poleg predstavitve novega izdelka je Microchip napovedal tudi znižanje cen ostalim članom družine PIC16F61X, vključno s PIC12F609, PIC12F615, PIC16F610, PIC16F616 mikrokontrolerji in njihovim izpeljankam za visoke napetosti.

    S PIC12F617 mikrokontrolerji lahko uporabljate celotno paleto Microchipovih standardnih orodij za razvoj, vključno z uporabniku prijaznim brezplačnim MPLAB ® IDE, skupaj z HI-TECH ® prevajalnikom za programski jezik »C« za PIC12 mikrokontrolerje. HI-TECH Lite različica je popolnoma brezplačen, vendar popolnoma funkcionalen prevajalnik brez časovne omejitve. Za razhroščevanje programske in strojne opreme pri PIC16F616 in PIC12F617 mikrokontrolerjih je potreben MPLAB ICD 8 in 14-pinski natičnik (MC koda AC162083 # $ 35). Vsa ta orodja lahko že danes naročite na spletnem naslovu.

     

    Nov 8-bitnik s samoprogramirljivim FLASH pomnilnikom
    2010_SE173_5
    www.microchipdirect.com