0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNov, izjemno hiter univerzalni programator BeeProg2

    Nov, izjemno hiter univerzalni programator BeeProg2

    Elnec, vodilni evropski proizvajalec programatorjev programabilnih elektronskih komponent, je pred kratkim predstavil nov, 48-pinski univerzalni programator, ki trenutno podpira več kot 52.000 različnih komponent.

    Glede na to, da je trajanje programiranja krajše kot kdajkoli prej, bo ta nov izdelek poleg razvijalcev strojne in programske opreme zanimiv tudi za mala in srednje velika podjetja.

    BeeProg2 je izboljšana različica priljubljenega BeeProg+ univerzalnega programatorja. Cilj podjetja pri razvoju tega izdelka je bila njegova optimizacija za hitro programiranje komponent z veliko gostoto, kar so dosegli z uporabo veliko bolj zmogljivega jedra programatorja, ki temelji na FPGA. BeeProg2 lahko na primer programira NAND in NOR FLASH spominske komponente tudi do 70% hitreje kot njegov predhodnik.

    Programator je odlična rešitev tako za razvijalce kot proizvodnjo, kjer lahko programirajo večje količine programirljivih komponent. Zanesljivo programira široko paleto programabilnih čipov v ZIF podnožju, za katerega je na voljo več kot 800 modelov različnih vmesnikov, prav tako pa podpira tudi programiranje v vezju prek priključka ISP. Programska oprema programatorjev Elnec omogoča sočasno priključitev in upravljanje do osem BeeProg2 programatorjev ali njegovih predhodnikov (BeeProg+ / BeeProg), ki so povezani in upravljani z enega računalnika, zato predstavljajo izjemno fleksibilno rešitev za proizvodnjo. Še več, kot celota delujejo kot sočasni multiprogramski sistem. Rezultat tega je, da lahko vsak programator dela samostojno, kadar je to potrebno in programira različne vrste čipov. Ta rešitev uporabniku prihrani čas in sredstva, potrebna za osebje in strojno opremo.

    BeeProg2 ni le programator, ampak tudi preizkuševalnik za TTL / CMOS logična in spominska vezja. Poleg tega programator opravlja teste pravilnega vstavljanja v ZIF podnožje (napačen ali obrnjen položaj) in preglede kontaktov (slab stik med pinom-in-vtičnico), pred programiranjem vsake posamezne komponente. Vse te lastnosti, ki jih podpirata še zaščita pred previsokim tokom in preverjanje bajta podpisa komponente, zmanjša možnost poškodbe čipa zaradi napake operaterja na minimum.

    Kot smo že omenili, se je povečala hitrost programiranja serijskih in paralelnih NAND in NOR FLASH pomnilnikov, kar v absolutnih številkah pomeni, da lahko BeeBrog2 sprogramira in preveri 64 Mbit NOR Flash v manj kot 13 sekundah ter sprogramira in preveri NAND FLASH enake velikosti v manj kot 123 s. Povprečni časi programiranja z BeeProg2 so primerljivi s programatorji konkurenčnih proizvajalcev, ki trdijo, da ponujajo “ultra-hitre programirne hitrosti” in so do 50% dražji.

    Elnec nadaljuje s svojo tradicijo proizvodnje visoko kakovostnih izdelkov in zanje daje 3-letno garancijo, ki je edinstvena v svetu za izdelke te vrste. Posodobitve programske opreme, vključno s podporo novim komponentam so na voljo na spletni strani Elnec brezplačno. Elnec zagotavlja uporabnikom prožno podporo in objavlja novo programsko opremo za 48-pinske programatorje v povprečju vsaka dva delovna dneva.

    Več informacij je na voljo na: elnec@elnec.com ali v podjetju AX elektronika d.o.o..

    Nov, izjemno hiter univerzalni programator BeeProg2
    2010_SE173_23
    www.elnec.com