0,00 €

V koŔarici ni izdelkov.

0,00 €

V koŔarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceelement14 ima nov razvojni komplet, ki temelji na ARMĀ®

    element14 ima nov razvojni komplet, ki temelji na ARMĀ®

    Novi DM3730 zagotavlja najboljÅ”i ARM in grafične zmogljivosti v svojem razredu skupaj z nizko porabo energije. element14 je pri Premier Farnell globalna spletna skupnost inženirjev, ki načrtujejo elektroniko. Objavili so, da so na voljo razvojni kompleti , ki temeljijo na DM3730 ARMĀ®. To je popoln razvojni sistem za razvoj ugnezdenih sistemov, ki pospeÅ”i čas do trženja medijsko bogatih prenosnih aplikacij.

    Komplet ponuja razvijalcem digitalni multimedijski procesor na osnovi ARM TI DaVinciā„¢, prilagojen za digitalni avdio, video, fotografiranje in vizualne aplikacije. DM3730 komplet vsebuje procesor za sploÅ”ne namene, video pospeÅ”evalnike in C64 DSP ter je prilagojen za Å”tevilne aplikacije, kot so prenosni podatkovni terminali, navigacija, v avtomobilski industriji, v igralniÅ”tvu, medicinskih napravah, hiÅ”ni avtomatizaciji, pri vmesnikih človek-stroj, pri testnih in merilnih napravah ter pri industrijskem krmiljenju.

    Zadnji primerki kompletov so po promocijski ceni na voljo prek Farnella, ki omogoča tudi enostaven dostop do načrtovanja z ARM CortexĀ® Coreā„¢-A8 mikrokontrolerjem in omogoča inženirjem, da oblikujejo svoje aplikacije z visoko kakovostjo grafike in video aplikacije z nizko porabo energije. Komplet podpira veliko perifernih naprav, vključno z vmesnikom za LCD zaslon na dotik in deluje z Androidā„¢, MicrosoftĀ® WindowsĀ® CE in LinuxĀ® operacijskimi sistemi.

    Za celoten seznam funkcij razvojnega kompleta DM3730 obiŔčite farnell.

    element14 ima nov razvojni komplet, ki temelji na ARMĀ®

    2012_SE193_18