0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaMicrochip širi svoje mSiC™ rešitve s 3,3 kV XIFM Plug-and-Play mSiC krmilnikom...

    Microchip širi svoje mSiC™ rešitve s 3,3 kV XIFM Plug-and-Play mSiC krmilnikom vrat

    Microchip Technology Inc.

    Visoko integriran 3,3 kV XIFM plug-and-play digitalni krmilnik vrat je zasnovan tako, da deluje z visokonapetostnimi napajalnimi moduli na osnovi SiC, kar poenostavi in pospeši integracijo sistema.

    Elektrifikacija vsega spodbuja široko uporabo tehnologije silicijevega karbida (SiC) v srednje- do visokonapetostnih aplikacij, kot so transport, električna omrežja in težka vozila. Da bi razvijalcem pomagala pri uvajanju SiC rešitev in pospešila razvojni proces, podjetje Microchip Technology (Nasdaq: MCHP) predstavlja 3,3 kV XIFM plug-and-play mSiC™ krmilnik vrat [1] s patentirano tehnologijo Augmented Switching™, ki je zasnovana tako, da deluje že v izhodišču s predhodno konfiguriranimi nastavitvami modula, kar znatno skrajša čas načrtovanja in testiranja.

    Zaradi hitrejšega uvajanja na trg je zapleteno razvojno delo načrtovanja, testiranja in kvalifikacije vezja krmilnika vrat s to rešitvijo „plug-and-play“ že opravljeno. Digitalni krmilnik vrat XIFM je kompaktna rešitev z digitalnim krmiljenjem, integriranim napajanjem in robustnim optičnim vmesnikom, ki izboljša odpornost proti šumom. Ta krmilnik vrat ima vnaprej konfigurirane profile krmiljenja vklopa/izklopa vrat, ki so prilagojeni za optimizacijo delovanja modula.

    Vgrajena je 10,2 kV ojačana izolacija med primarno in sekundarno napetostjo z vgrajenimi funkcijami spremljanja in zaščite, vključno s spremljanjem temperature in enosmerne napetosti, blokado pred prenizko napetostjo (UVLO), prenapetostno blokado (OVLO), zaščito pred kratkim stikom/previsokim tokom (DESAT) in negativnim temperaturnim koeficientom (NTC). Ta krmilnik vrat je skladen tudi s standardom EN 50155, ki je ključna specifikacija za uporabo v železniškem prometu.

    „Ker trg silicijevega karbida še naprej raste in premika meje višjih napetosti, Microchip razvijalcem energetskih sistemov olajšuje uporabo tehnologije širokega razpona z rešitvami na ključ, kot je naš 3,3 kV mSiC plug-and-play krmilnik vrat,“ je dejal Clayton Pillion, podpredsednik Microchipove poslovne enote za silicijev karbid. „S predhodno konfiguriranim vezjem krmilnika vrat lahko ta rešitev v primerjavi s tradicionalno analogno rešitvijo skrajša čas cikla načrtovanja za do 50 %.“
    Z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju razvoja, oblikovanja, proizvodnje in podpore SiC napravam in napajalnim rešitvam Microchip strankam pomaga pri enostavnem, hitrem in zanesljivem uvajanju SiC. Microchipovi mSiC™ izdelki vključujejo SiC MOSFET-e, diode in krmilnike vrat s standardnimi, modificiranimi in prilagojenimi možnostmi. Za več informacij o Microchipovem SiC portfelju kliknite tukaj [2].

    Dobavljivost
    3,3 kV XIFM plug-and-play mSiC krmilnik vrat je zdaj na voljo za nakup. Za dodatne informacije in nakup se obrnite na Microchipovega prodajnega zastopnika, pooblaščenega svetovnega distributerja ali obiščite Microchipovo spletno mesto za nabavo in storitve za stranke, www.microchipdirect.com.

    Viri:
    1: http://tinyurl.com/pn3j7py9
    2: http://tinyurl.com/mwejstp5

    Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.

    https://www.microchip.com