0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaMicrochip Technology predstavlja referenčno zasnovo, ki je skladna s standardi Qi® v2.0...

    Microchip Technology predstavlja referenčno zasnovo, ki je skladna s standardi Qi® v2.0 in temelji na dsPIC33

    Microchip Technology Inc.
    Brezžično polnjenje z dvema polnilnima tuljavama podpira tako profil razširjenega napajanja kot profil magnetnega napajanja z enim samim krmilnikom.

    Ker si glavni proizvajalci polnilnikov, vključno s tistimi v avtomobilski industriji, prizadevajo za uvedbo Qi® v2.0 (Qi2) standardov, je Microchip Technology (Nasdaq: MCHP) izdal referenčno zasnovo brezžičnega oddajnika energije Qi 2.0 z dvema tuljavama [1]. Referenčna zasnova Qi2, ki jo poganja en sam digitalni signalni krmilnik dsPIC33 (DSC), ponuja učinkovit nadzor za optimalno delovanje. Ključna značilnost novega Qi2 standarda, ki ga je nedavno izdal konzorcij WPC (Wireless Power Consortium), je uvedba magnetnega profila napajanja (MPP) s podporo za magnetno poravnavo med oddajnikom in sprejemnikom. Prilagodljiva programska arhitektura DSC omogoča podporo kombinaciji MPP in razširjenega profila napajanja (EPP) Qi 2.0 z enim krmilnikom.

    Uporaba referenčne zasnove Qi2 pomaga zmanjšati tveganje strank pri certificiranju končnega izdelka, ki mora prestati postopek Qi certificiranja. Ker združuje več Microchipovih delov, ki so kvalificirani za avtomobilsko industrijo, polnilec z dvema tuljavama izpolnjuje tudi avtomobilske standarde za zanesljivost in varnost. Strojna in programska rešitev, primerna za avtomobilsko industrijo, omogoča lažjo avtomobilsko integracijo s podporo za odprto sistemsko arhitekturo AUTOSAR® (AUTomotive Open System ARchitecture) in arhitekturo MCAL (AUTOSAR Microcontroller Abstraction Layer Architecture), funkcionalno varnost in drugo. Vgrajena integrirana integrirana enota CryptoAuthentication™ zagotavlja varnost za izpolnjevanje strogih zahtev glede avtentikacije, ki jih določajo Qi standardi.

    „Referenčna zasnova z dvema tuljavama proizvajalcem polnilnih modulov za avtomobile zagotavlja prilagodljivost in programabilnost za optimizacijo MPP Power Loss Accounting (MPLA) in Q-Based Foreign Object Detection (Q-FOD) ter skrajšanje časa do certificiranja. Omogoča tudi nemoteno integracijo v avtomobilsko okolje,“ je dejal Joe Thomsen, podpredsednik poslovne enote Microchipovih digitalnih signalnih krmilnikov. „Zasnova, primerna za avtomobilsko industrijo, ter celoten nabor strojne in programske podpore pomagata našim strankam optimizirati njihove končne rešitve in skrajšati čas, potreben za vstop na trg.“

    Kot del referenčnega načrta lahko Microchip dostavi datoteke za načrtovanje in programsko opremo, ki je zasnovana tako, da omogoča enostavno načrtovanje in uspeh v prvem koraku. Zasnova vključuje dsPIC33 DSC in podsistem za varno shranjevanje TA100/TA010 Trust Anchor, ki ga Microchip zagotavlja kot licenčni organ za izdajo potrdil proizvajalca Wireless Power Consortium (WPC). Poleg tega zasnova vključuje tudi Microchipov oddajnik ATA6563 CAN, gonilnike vrat MCP14700 ter regulatorja MCP16331 in MCP1755.

    Ključne značilnosti:

    • Oddajnik z dvema tuljavama podpira Qi 2.0
    • MPLA in Q-FOD
    • Termična zaščita
    • Oddajnik, ki temelji na upravljanju topologije s fiksno frekvenco za optimizacijo EMI/EMC učinkovitosti
    • Enostavna integracija v avtomobilska okolja s strojno/programsko opremo CAN FD
    • dsPIC33 z možnostjo integracije tehnologije NFC (Near Field Communication) za zaznavanje/zaščito kartic in komunikacijo
    • UART-USB komunikacija in grafični uporabniški vmesnik za napredno poročanje/razhroščevanje podatkovnih paketov
    • Strojna rekonfiguracija in podpora večini topologij oddajnikov

    Za več informacij ali zahtevo po predstavitvi ali dokumentaciji se obrnite na prodajnega zastopnika podjetja Microchip, pooblaščenega svetovnega distributerja ali obiščite Microchipovo spletno mesto za nabavo in storitve za stranke, www.microchipdirect.com.

    Vir:
    https://www.microchip.com/en-us/tools-resources/reference-designs/qi-2-0-dual-pad-wireless-power-transmitter-reference-design?utm_source=pressrelease&utm_pressrelease=medium&utm_dualpadref=campaign&utm_bu=mcu16

    Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.

    https://www.microchip.com