0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaNeprekosljiva kapacitivnost za miniaturne zasnove: novi hibridni kondenzatorji serije ZL

    Neprekosljiva kapacitivnost za miniaturne zasnove: novi hibridni kondenzatorji serije ZL

    Panasonic Industry
    Kompaktna serija EEH-ZL, skladna s standardom AEC-Q200, se odlikuje z najboljšo kapacitivnostjo v panogi in visokimi specifikacijami za hiter odziv na visoke tokove.

    Serija ZL je najnovejši član ponudbe elektrolitskih polimernih hibridnih kondenzatorjev podjetja Panasonic Industry. Zaradi svojih kompaktnih dimenzij ponuja neprekosljive vrednosti kapacitivnosti – in tako lahko na trgu sproži izjemen odziv:

    Kapacitivnost
    Pri petih velikostih ohišij od ø5×5,8 mm do ø10×10,2 mm ponuja ZL serija največjo kapacitivnost v industriji in za približno 170 % presega vrednosti konkurenčnih standardnih izdelkov.

    Hiter odziv na visoke tokove presega specifikacije konkurenčnih izdelkov, poleg nižjega ESR pri enaki velikosti ohišja.

    Novi ZL je skladen s standardom AEC-Q200, ki uveljavlja stroge standarde nadzora kakovosti, kar je še posebej pomembno za avtomobilsko industrijo. Ponaša se z odpornostjo na visoke temperature in zagotavlja delovanje pri 125 °C in 135 °C v 4000 urah. Serija ZL je osredotočena na vzdržljivost, zato ponuja različice, odporne na vibracije, ki lahko prenesejo udarce do 30 G, zaradi česar je zanesljiva izbira.

    Skratka, ta hibridni kondenzator naslednje generacije, ki izpolnjuje zahteve RoHS, je popolna rešitev za avtomobilske in industrijske aplikacije, pri katerih so kompaktne dimenzije bistven predpogoj.

    Prilagojen je za uporabo v različnih avtomobilskih komponentah, kot so vodne črpalke, oljne črpalke, hladilni ventilatorji, zmogljivi DC/DC pretvorniki in napredni sistemi za pomoč voznikom (ADAS), prav tako pa je neprecenljiv v industrijskih okoljih, kot so inverterski napajalniki za robotiko, hladilni ventilatorji in sistemi za sončno energijo. Poleg tega ima ključno vlogo pri industrijskih napajalnikih za enosmerno in izmenično napetost, od inverterjev do usmernikov, in se uporablja v opremi komunikacijske infrastrukture, kot so bazne postaje, strežniki, usmerjevalniki in stikala.

    Izvedite več o celotni Panasonicovi paleti elektrolitskih polimernih hibridnih kondenzatorjev:
    https://industry.panasonic.eu/products/components/capacitors/hybrid-capacitors

    O podjetju Panasonic Industry Europe GmbH
    Panasonic Industry Europe GmbH je del globalne družbe Panasonic Industry, ki je ena od petih glavnih operativnih družb v skupini Panasonic Holding. Panasonic Industry Europe zagotavlja izdelke in storitve za industrijske stranke po vsej Evropi.
    Panasonic Industry Europe si prizadeva strankam omogočiti doseganje njihovih ciljev v številnih industrijskih sektorjih, kot so mobilnost, infrastruktura, avtomatizacija, medicina, naprave, pametno življenje in varnost. Z znanjem o napravah in tehnologijah rešitev, ki ga goji z globalno miselnostjo in več kot stoletno tradicijo, Panasonic Industry tesno sodeluje s strankami pri ustvarjanju trajnostne prihodnosti.
    Širok in raznolik portfelj izdelkov družbe Panasonic Industry Europe zajema ključne sektorje elektronskih komponent, vključno z elektromehanskimi in pasivnimi komponentami, baterijami in drugimi energetskimi izdelki, senzorji in moduli za brezžično povezljivost, materiali za upravljanje toplote in rešitvami po meri ter napravami in rešitvami za avtomatizacijo.

    Več o Panasonic Industry Europe:
    http://industry.panasonic.eu

    O skupini Panasonic
    Skupina Panasonic, ki je bila ustanovljena leta 1918 in je danes vodilna na področju razvoja inovativnih tehnologij in rešitev za široko uporabo v sektorjih širokopotrošne elektronike, stanovanjske gradnje, avtomobilske industrije, industrije, komunikacij in energije po vsem svetu, je 1. aprila 2022 prešla na sistem delujočih družb, pri čemer je Panasonic Holdings Corporation v vlogi holdinga, pod njenim okriljem pa deluje osem družb.

    Skupina je za leto, ki se je končalo 31. marca 2023, poročala o konsolidirani čisti prodaji v višini 59,40 milijarde evrov (8.378,9 milijarde jenov). Če želite izvedeti več o skupini Panasonic Group, obiščite:
    https://holdings.panasonic/global/

    https://holdings.panasonic/global