0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNovi visokonapetostni SMD reed releji podjetja Pickering lahko preklapljajo do 1 kV

    Novi visokonapetostni SMD reed releji podjetja Pickering lahko preklapljajo do 1 kV

    Pickering Electronics

    Serija relejev omogoča tudi napetostno izolacijo do 3 kV pri izklopu stikala.

    Vodilni proizvajalec visokozmogljivih reed relejev Pickering Electronics je na sejmu Productronica, vodilnem svetovnem sejmu elektronske industrije, predstavil svoje prve visokonapetostne reed releje za površinsko montažo, znane pod imenom Series 219. Ti reed releji, ki so na voljo v več vrstah ohišij (enake velikosti, vendar z različnimi položaji priključkov), lahko preklapljajo do 1000 V v konfiguracijah kontaktov oblike 1 A (SPST), oblike 2 A (DPST) in oblike 1 B (SPNC); izolacija stikala je do 3000 V, izolacija tuljave stikala pa do 5000 V.

    Reed releji za površinsko montažo serije 219 [1] so odlična izbira za vrsto visokonapetostnih aplikacij, vključno s testerji polprevodnikov z mešanimi signali, testiranjem medicinske opreme, testiranjem polnilnih točk električnih vozil in spremljanjem učinkovitosti fotovoltaičnih sončnih celic.

    V seriji 219 so vse konfiguracije kontaktov na voljo s tremi napetostmi tuljav, 3 V, 5 V ali 12 V. Odmik stikala je do 1,5 kV v ohišju oblike 2 A, do 2 kV v ohišju oblike 1 B in do 3 kV v ohišju oblike 1 A, izolacija stikala in tuljave pa je do 5 kV v ohišju oblike 1 A in 1 B. Preklop je do 0,7 A in 10 W, temperaturno območje delovanja pa sega od -40°C to +105°C.

    Vse serije izdelkov so na voljo z možnostjo vgrajene zaščitne diode. Zaščitne diode so nameščene v releju, da zaščitijo krmilni element, ki krmili tuljavo releja, pred povratno napetostjo, ki nastane, ko se tok v tuljavi prekine. Padec toka povzroči dvig napetosti, ki lahko poškoduje druge komponente na ploščici, kot je krmilni tranzistor tuljave.

    „Samo Pickering izdeluje visokonapetostne releje za površinsko vgradnjo z dvema ohišjema oblike A in enim ohišjem oblike B,“ je povedal Robert King, vodja razvoja izdelkov pri podjetju Pickering Electronics. „Konfiguracija oblike 2 A optimizira prostor na plošči, saj zagotavlja dve stikali na isti površini. Z obliko 1 B imajo uporabniki možnost normalno zaprtega releja, ki drugje na trgu ni na voljo.“

    In kot lahko kupci pričakujejo, je Pickeringov rele serije 219 na voljo z več standardnimi možnostmi izdelave, da ga lahko prilagodite svoji specifični aplikaciji. Če vaših zahtev ne more izpolniti niti standardni rele niti katera koli od standardnih možnosti izdelave, podjetje ponuja tudi storitev prilagajanja reed releja po meri, ki ustreza posebni aplikaciji uporabnika.
    Tako kot pri drugih relejih, ki jih proizvaja podjetje Pickering, so tudi pri novih visokonapetostnih relejih serije 219 uporabljena najboljša stikala instrumentalnega razreda z ustreznimi premazi stikalnih površin za tokove in napetosti, ki se zahtevajo pri uporabi. Druga novost – ki je nekateri konkurenčni modeli še vedno ne uporabljajo – je tehnologija SoftCenter™, ki zmanjšuje notranje napetosti na reed stikalu, kar podaljšuje življenjsko dobo in zagotavlja stabilnost kontaktne upornosti. Uporaba magnetne zaščite Mu-Metal in elektrostatične zaščite preprečuje nepravilno delovanje.

    O podjetju Pickering Electronics
    Podjetje Pickering Electronics je bilo ustanovljeno pred več kot 50 leti z namenom oblikovanja in izdelave visokokakovostnih relejov, namenjenih predvsem za uporabo v instrumentacijski in testni opremi. Danes je Pickeringova ponudba relejev Single-in-Line (SIL/SIP) daleč najbolj razvita v industriji relejev z napravami, ki so za 25 % manjše od številnih konkurentov. Ti majhni SIL/SIP reed releji se v velikih količinah prodajajo velikim ATE podjetjem in polprevodniškim podjetjem po vsem svetu.

    Skupina Pickering v zasebni lasti vključuje tri proizvajalce elektronike: podjetje Pickering Electronics, ki proizvaja reed releje, Pickering Interfaces, ki načrtuje in proizvaja modularne izdelke za preklapljanje signalov in simulacijo, ter Pickering Connect, ki načrtuje in proizvaja kable in konektorje.

    Viri:
    1: https://www._.com/reed-relays/high-voltage/smd-series-219-3kv/

    https://www.pickeringrelay.com