0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceSemtech-ovo LoRa tehnologijo za sledenje kolesom

    Semtech-ovo LoRa tehnologijo za sledenje kolesom

    Semtech Corporationhttp
    2017_257_6

    Kitajsko podjetje je integriralo LoRa tehnologijo za spremljanje lokacije koles in zmanjšalo stroške poslovanja.

    Podjetje Semtech Corporation je objavilo, da je kitajsko podjetje Ofo, vodilno podjetje za izposojo koles, opremilo svoja kolesa z LoRa vezji in brezžično tehnologijo s čemer dosegajo polno povezanost omrežja tudi v oddaljenih področjih in na področjih z veliko gostoto stavb.

    Podjetje Ofo globalno posluje v več kot 180 mestih, kjer omogoča 10 milijonov koles in 25 milijonov voženj dnevno. Kolesa so opremljena z GPS/GLONASS sledilniki, ki oddajajo podatke preko Oblaka v spletno aplikacijo, ki podjetju in uporabnikom omogoča določitev lokacije koles. LoRa tehnologija in LoRaWAN™ odprti protokol podjetju Ofo omogočata zanesljivo povezavo preko širokih področij, kamor podjetje globalno raste.

    »Ofo je pionir na področji interneta stvari (IoT) in je pionir v aplikacijah NB-IoT, NFC, BLE in drugih IoT tehnologijah,” je dejal Xue Ding, soustanovitelj podjetja Ofo. »Na tej osnovi bo Ofo še naprej preučeval druge IoT rešitve, saj stalno stremimo za zmanjšanjem stroškov in izboljšanjem kvalitete storitev. LoRa tehnologija podjetja Semtech je ena najboljših in Ofo je pripravljen sodelovati z globalnimi partnerji z namenom promocije kulture zelenega kolesarjenja.«

    »Z njihovo globalno interoperabilnostjo so možnosti LoRaWAN odprtega protokola komplementarne licenčnemu spektru omrežij, ki strankam omogočajo polno pokritost tudi v odmaknjenih krajih,« je dejal Mike Wong, podpredsednik skupine Semtech Wireless and Sensing Producs. »Velik doseg, majhna moč in enostavnost uvajanja so ključnega pomena za podjetja, ki se merijo po stopnjah, kot Ofo, in LoRa tehnologija ponuja vse te funkcije. ”

    Povzeto po OiT Business News: https://iotbusinessnews.com/2017/10/19/37104-ofo-adopts-semtechs-lora-technology-expand-bicycle-tracking-coverage/

    www.semtech.com