0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceVisoko zmogljivi reed releji Pickering Electronics so zdaj na zalogi pri Farnellu...

    Visoko zmogljivi reed releji Pickering Electronics so zdaj na zalogi pri Farnellu po vsem svetu

    Več kot 100 različnih reed relejev je zdaj na zalogi za takojšnjo dobavo.

    Farnell

    Podjetje Pickering Electronics, ki je že več kot 50 let pionir na področju miniaturizacije in visoke zmogljivosti, je podpisalo globalno distribucijsko pogodbo s podjetjem Premier Farnell, ki je eden največjih svetovnih distributerjev elektronskih komponent. V skladu s pogoji sporazuma bodo podjetja Farnell, Newark in Element14 imela na zalogi več kot 100 različnih serij reed relejev iz Pickeringa, ki bodo pripravljeni za takojšnjo dobavo strankam po vsem svetu.

    Pickeringovi reed releji so zasnovani za vrhunske instrumente, testiranje in meritve polprevodnikov, kjer se ne sme sklepati kompromisov glede kakovosti, zato so izdelani po izjemno visokih standardih, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in optimalno delovanje. Uporabljeni so samo reed releji instrumentalnega razreda, ki zagotavljajo stabilno in dolgo življenjsko dobo ali do 5×109 operacij. Vsi Pickeringovi reed releji so 100-odstotno preizkušeni za vse parametre delovanja – pri drugih proizvajalcih se izvajajo serijski preizkusi, zaradi česar so dobavljene nedelujoče naprave. Testiranje vključuje večkratno 100-odstotno toplotno ciklično spreminjanje od -20 °C do +85 °C do -20 °C, da bi se napake na terenu zmanjšale na najmanjšo možno mero.

    Podjetje Pickering je že več kot 50 let vodilno na trgu reed relejev z inovacijami, kot sta tehnologija SoftCenter™ [1], ki blaži reed kontakt, zmanjšuje notranje napetosti ter podaljšuje življenjsko dobo in stabilnost kontaktov, ter notranja kovinska zaščita, ki preprečuje motnje med tesno postavljenimi releji. Pickering danes ponuja najmanjše visokonapetostne reed releje na svetu – na primer serijo 131 [2] z minimalno 1,5 kV napetostno trdnostjo – in najmanjše reed releje na svetu – releji serije 120 [3] so namenjeni za preklop 1A, 20 W, vendar imajo velikost le 4 mm x 4 mm.

    Keith Moore, izvršni direktor družbe Pickering Electronics, je komentiral: “Nova distribucijska pogodba s podjetjem Farnell omogoča podjetju Pickering Electronics, da razširi svoj doseg v Evropi, Severni Ameriki in Aziji na trgih testiranja in merjenja ter testiranja polprevodnikov.””Razvijalci pričakujejo, da bodo imeli komponente na mizi v nekaj urah, in to jim Farnell lahko omogoči.”

    Simon Meadmore, podpredsednik za upravljanje izdelkov in dobaviteljev pri Farnellu, dodaja: “Pickering Electronics je dragocen dodatek k naši paleti izdelkov elektromehanskih relejev. Farnellove stranke imajo zdaj možnost, da hitreje kot kdaj koli prej oblikujejo in razvijajo nove izdelke in preskusno opremo z inovativnimi izdelki podjetja Pickering Electronics. Ker se število električnih vozil na cestah hitro povečuje, so visokonapetostni izolacijski relejni releji bistvena rešitev za testiranje in nadaljnji razvoj tehnologije baterij in pogonskih sklopov.”

    O podjetju Pickering Electronics
    Podjetje Pickering Electronics je bilo ustanovljeno pred več kot 50 leti z namenom oblikovanja in izdelave visokokakovostnih relejov, namenjenih predvsem za uporabo v instrumentacijski in testni opremi. Danes je Pickeringova ponudba relejev Single-in-Line (SIL/SIP) daleč najbolj razvita v industriji relejev z napravami, ki so za 25 % manjše od številnih konkurentov. Ti majhni SIL/SIP odmični releji se v velikih količinah prodajajo velikim ATE in polprevodniškim podjetjem po vsem svetu.

    Skupina Pickering v zasebni lasti vključuje tri proizvajalce elektronike: podjetje Pickering Electronics, ki proizvaja reed releje, podjetje Pickering Interfaces, ki načrtuje in proizvaja modularne izdelke za preklapljanje signalov in simulacijo, ter podjetje Pickering Connect, ki načrtuje in proizvaja kable in konektorje.

    Viri:
    https://www.pickeringrelay.com/softcenter/
    https://www.pickeringrelay.com/reed-relays/sil-sip-111-131/series-131-hv-1500v/
    https://www.pickeringrelay.com/reed-relays/ultra-high-density/

    www.farnell.com/si