0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaPredstavljamoLPKF d.o.o. podaril več strokovnih naprav SŠEK Celje

    LPKF d.o.o. podaril več strokovnih naprav SŠEK Celje

    Podjetje LPKF Laser & Elektronika d.o.o. že vrsto let ustvarja inovativne tehnologije na področju elektronike ter se istočasno zavzema za tesnejše povezovanje med industrijo in izobraževalnimi ustanovami.

    Poleg sodelovanja z univerzami, instituti in ostalimi inovativnimi podjetji, stremi k širjenju in prenosu znanja tudi na srednješolski nivo izobraževanja.

    Slike niLPKF je poleg visokotehnoloških programov razvil naprave, ki so namenjene uporabi v izobraževalne namene. Z lastnimi izdelki iz programa za hitro izdelavo in opremljanje prototipnih vezij je podjetje omogočilo posodobitev praktič­nega pouka Srednji šoli za elektrotehniko in kemijo. Sodelovanje med LPKF in Šolskim centrom Celje zagotavlja srednješolcem dostop do tehnologij, ki jih bodo uporabljali v prihodnjem strokovnem življenju. Ob tem bo LPKF 22. aprila 2009 podaril Centru več polagalnih naprav, ki omogočajo večjemu številu učencev oziroma celemu razredu istočasno opravljanje praktič­nih nalog ter na ta način preseliti proces praktič­nega pouka iz šolskega laboratorija v učilnico.

    Sodelovanje med LPKF in Centrom presega okvirje povezovanja podjetij iz industrijskega sektorja z izobraževalnimi institucijami, saj omogoča dostop do naprednejših tehnologij učencem tudi na nižjih nivojih strokovnega usposabljanja.

    Celotni članek

    LPKF d.o.o. podaril več strokovnih naprav SŠEK Celje

    2009_SE164_59

    www.lpkf.si