0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceFarsens je predstavil Photon, brezbaterijski detektor VF polja

    Farsens je predstavil Photon, brezbaterijski detektor VF polja

    Photon oznake pomagajo odkrivati UHF VF polja z uporabo bliskajoče LED diode.

    Slike niPHOTON, izdelek podjetja Farsens S.L. iz San Sebastiána v Španiji, je posebna pasivna oznaka z vgrajenim detektorjem UHF VF polja, opremljena z LED diodo. Kadar je ta oznaka blizu vira VF polja, bo s pomočjo te VF energije napajala LED. Močnejše VF polje v določeni točki in orientaciji bo pomenilo svetlejšo svetlobo, ki jo bo oddajala LED dioda. Detektor je izdelan v obliki tiskanega vezja in je na voljo v različnih velikostih. Območje zaznavanja UHF RFID čitalnikov je do 3 metre.

    Photon oznake se lahko uporabijo za oceno statusa staranja uporabljene RFID tehnologije. RFID čitalniki in antene teh čitalnikov, ki so bile nameščene pred več leti, morda ne delujejo več pravilno. Photon oznake tako pomagajo uporabniku oceniti, kako dobro deluje njegov sistem.

    Detektorji VF polja se lahko uporabljajo tudi za signaliziranje uporabnikom glede potrebnih aktivnosti. Vstop v neko določeno področje lahko na primer zahteva od uporabnika določeno zaporedje postopkov. Da bi bil uporabnik obveščen o tem, da je vstopil v takšen prostor, bodo bliskajoče LED delovale kot vizualni opozorilni signal in opozorile uporabnika o:

    • specifičnem opravilu, ki ga mora opraviti,
    • natančnem položaju lokacije, kjer je potrebno ukrepati (s tolikšnim zmanjšanjem VF polja, da se čim bolj skrči območje, kjer je potrebno določeno ukrepanje).

    Farsens razvija, izdeluje in ponuja popolne rešitve RFID pasivnih senzorjev. Njihovo lastno UHF RFID integrirano vezje je podjetju Farsens omogočilo razviti rešitve z velikim dosegom za sledenje premoženja (prek edinstvene ID oznake) in nadzor (prek priključenega senzorja), pri tem pa takšna oznaka za svoje delovanje ne potrebuje nikakršne baterije.

    Farsens je predstavil Photon, brezbaterijski detektor VF polja

    Telefon: +34 943308013

    www.farsens.com

    2014_SE223_5