0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochip je razširil nabor vzporednih Flash pomnilnikov

    Microchip je razširil nabor vzporednih Flash pomnilnikov

    Microchip je napovedal širitev svojega obsežnega večnamenskega Flash Plus (MPF +) portfelja z uvedbo štirih novih kompaktnih 512k x16 paralelnih CMOS Flash pomnilnikov: SST39VF401C, SST39F402C, SST39LF401C in SST39LF402C. Izdelani so z izjemno CMOS SuperFlash® tehnologijo nizke porabe. Podpirajo delovanje pri napajalni napetosti od 2,7 – 3,6 V. x16 vzporedni NOR Flash pomnilnik ima oblikovana dvoja vrata in debelo-oksidni tunelski injektor za vrhunsko zanesljivost in preprostejšo vgradnjo v aplikacije. Vse štiri komponente pripomorejo k skrajšanju razvojnega cikla, ter izboljšanju splošne učinkovitosti izdelkov in odzivnosti, kar omogoča boljšo končno uporabniško izkušnjo.

    Ključna dejstva:

    • Novi 4 Mbit (x16) Flash Plus večnamenski pomnilniki (MPF +) ima nizko porabo in majhen tloris
    • Zagotovljene so določene hitrosti programiranja in brisanja za zahtevne NOR Flash aplikacije
    • Delovanje z nizko porabo podaljša življenjsko dobo baterij v senzorjih, opremi na baterijski pogon in dodatkih

    Slike niSuperFlash tehnologija, ki je vgrajena v SST39VF401C/402C, ponuja številne napredne funkcije in SST39LF401C/402C zagotavlja točno določene čase programiranja in brisanja, ki se s staranjem pomnilnika ne poslabšajo. Komponente dosegajo nizek tok delovanja, ki je tipično 5 mA toka in nizek tok v stanju pripravljenosti, tipično 3 mikroampere, kar podaljša življenjsko dobo baterij v senzorjih, dodatkih in v baterijsko napajani opremi. Zaradi teh lastnosti so idealni za elektroniko široke potrošnje, industrijske naprave, v telekomunikacijski opremi in vgnezdenih sistemih ter v avtomobilski industriji, kjer zahtevamo cenovno ugodno in prilagodljivo posodobitev programskega ali podatkovnega pomnilnika.

    Z dodajanjem teh štirih novih MPF + komponent je Microchip razširil ponudbo komponent, ki so preproste za praktično uporabo in zato spodbujajo razvoj visoko zmogljivih in inovativnih izdelkov v širokem spektru aplikacij.

    SST39VF40XC so na voljo v TSOP ohišju dimenzij 12 mm x 20 mm z 48 priključki, v TFBGA ohišju 6 mm x 6 mm in 48 priključki v mreži kroglic z razmakom 0,8 mm ter v WFBGA ohišju z 48 priključki dimenzij 4 mm x 6 mm z mrežo kroglic v razmaku 0,5 mm.

    Za več informacij obiščite spletno stran Microchip.

    Ime in logotip Microchip ter SuperFlash sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Inc. v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, ki so omenjeni v tem članku, so last podjetij, ki jim pripadajo.

     

    Microchip je razširil nabor vzporednih Flash pomnilnikov

    2012_SE203_14