0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaNFC čitalnik podjetja STMicroelectronics prinaša izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno

    NFC čitalnik podjetja STMicroelectronics prinaša izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno

    STMicroelectronics
    Novi NFC čitalnik je primeren za velikoserijske širokopotrošne in industrijske naprave.

    ST25R100 novi NFC čitalnik podjetja STMicroelectronics za komunikacijo v bližnjem polju (NFC) zagotavlja edinstveno kombinacijo naprednih funkcij, zanesljive komunikacije in cenovne dostopnosti, kar povečuje vrednost brezstične interakcije v velikih količinah širokopotrošnih in industrijskih izdelkov.

    ST25R100 z dimenzijami 4 mm x 4 mm združuje visoko zmogljivost in zanesljivost z nizko porabo energije ter podpira zmogljive primere brezstične uporabe. Majhna oblika poenostavlja vgradnjo v izdelke, kot so tiskalniki, električna orodja, igralni terminali, gospodinjski aparati, medicinski pripomočki in naprave za nadzor dostopa.

    „Brezstično povezovanje je odličen način za interakcijo vseh vrst izdelkov za namene, kot so prepoznavanje originalne dodatne opreme, naročanje potrošnega materiala in spremljanje uporabe,“ je povedal Sylvain Fidelis, vodja poslovne linije za več trgov pri družbi STMicroelectronics. „ST25R100 prinaša izjemno razmerje med zmogljivostjo in ceno ter dodatno prednost hitrega razvoja z uporabo našega ekosistema programske opreme, zato našim strankam ponuja cenovno dostopno in enostavno ugnezdeno rešitev.“

    ST25R100 z naprednim nadzorom kakovosti signala in upravljanja energije zagotavlja močne in zanesljive brezžične povezave tudi v napravah z omejenim prostorom, ki omogočajo le majhno anteno. Poleg tega ima ST25R100 novo in izboljšano zaznavanje kartic z nizko porabo energije (LPCD). To v primerjavi z najsodobnejšimi napravami močno razširi območje zaznavanja in tako zagotavlja uporabniku prijazno izkušnjo.

    ST25R100 vključuje napredni analogni vhodni del (AFE) in sistem za uokvirjanje podatkov, ki podpira standardne specifikacije NFC, NFC-A/B (ISO 14443A/B, do 106 kb/s) in NFC-V (ISO 15693, do 53 kb/s) za branje kartic.

    Čitalnik ima širok razpon napajalne in periferne I/O napetosti od 2,7 V do 5,5 V. Številni načini delovanja pomagajo pri upravljanju porabe energije, saj omogočajo, da se tok naprave zmanjša na samo 1 µA za daljši čas delovanja v aplikacijah z baterijskim napajanjem. Na voljo je tudi način ponastavitve, ki porabi le 0,1 µA.
    ST25R100 je zdaj na voljo v kompaktnem 24-pinskem TQFN ohišju velikosti 4 mm x 4 mm, ki omogoča, da majhne naprave zagotavljajo izkušnje z brezstičnimi karticami. Cene se začnejo pri 1,82 USD za naročilo 1000 kosov.

    Povzeto po:
    https://newsroom.st.com/media-center/press-item.html/n4623.html

    https://www.st.com