0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNova linija Peltierjevih modulov z unikatno konstrukcijo

    Nova linija Peltierjevih modulov z unikatno konstrukcijo

    Moduli imajo visoko zmogljivost in daljše življenjsko obdobje.

    Slike niThermal Management skupina podjetja CUI je najavila novo linijo visoko-zmogljivih Peltierjevih modulov, ki imajo, zahvaljujoč inovativni arcTEC™ strukturi, superiorne karakteristike in zanesljivost. Ta enkratna konstrukcija uporablja kombinacijo termično prevodne smole med keramiko in bakrom na hladni strani modula, visoko-temperaturno spajko in večje P/N elemente, ki so narejeni iz prvovrstnega silicijevega ingota.

    Elastičnost arcTEC smole omogoča, da se pod vplivom temprature širi in krči, zaradi česar se izboljša termični spoj, izboljša se mehanična trdnost kar skupaj dovi k boljšim karakteristikam. Visoko-temperaturna spajka in večji silicijevi elementi so vgrajeni zato, da je hlajenje hitrejše in bolj enakomerno.

    CP20H, CP30H, CP39H, CP60H, in CP85H serije so narejena n podlagi arcTEC strukture v velikostih od 15 mm do 40 mm z nizkimi profili do celo 3,1 mm. Te termoelektrični moduli so na voljo z ∆Tmax pri 77°C (Th=50°C) in nazivnih tokovih 2,0 do 8,5A.

    Zahvaljujoč njihovi zanesljivi konstrukciji, preciznem temperaturnem nadzoru in tihem načinu dela so te termoelektrični hladilniki idealni za visoko integrirane medicinske in industrijske naprave, pa tudi za hladilnike in zaprte prostore, kjer prisilno hlajenje ni možno.

    CP20H, CP30H, CP39H, CP60H, in CP85H serije so že naprodaj preko distributerjev s cenami od 15,53 USD naprej za kos pri pakiranju 25 kosov.

    Nova linija Peltierjevih modulov z unikatno konstrukcijo

    www.cui.com

    2017_SE252_5

    Prejšnji članek
    Naslednji članek