0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNovi fotoelektrični senzorji OMRON serije E3FA

    Novi fotoelektrični senzorji OMRON serije E3FA

    Omron s 40-letnimi izkušnjami in kot eden vodilnih proizvajalcev fotoelektričnih senzorjev ponuja popolnoma prenovljeno serijo popularnih M18-cilindričnih senzorjev serije E3FA/E3RA.

    Slike niOdlikuje jih odlično razmerje med robustnostjo, enostavno uporabo in ceno. Ker so senzorji dolgi le 34,5 mm in so glede na predhodno serijo skoraj dvakrat krajši, so primerni za montažo tam, kjer je prostor za vgradnjo omejen.

    Senzorji so pulzno sinhronizirani in za sprejem uporabljajo filtre določene valovne dolžine, kar omogoča zelo zanesljivo delovanje v spremenljivih pogojih. Zaradi visoke IP67 zaščite (IP69K) so odporni na zahtevno okolje in imajo zaščito pred elektromagnetnimi motnjami.

    Ponujamo jih v difuzni izvedbi, z nastavljivo občutljivostjo zaznavanja, v oddajno-sprejemni in povratno-odbojni izvedbi. V vseh primerih so na voljo ožičeni ali konektorski modeli v kovinskem ali plastičnem okrovu. Nabor obsega tudi posebne izvedbe za zaznavo transparentnih predmetov. Velik nabor različnih tipov bo zadostil potrebam vaše aplikacije.

    Miel Elektronika d.o.o.

    www.miel.si

    Novi fotoelektrični senzorji OMRON serije E3FA

    2014_SE218_10