0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNovi IDC konektorji žica-TIV za industrijske in SSL aplikacije

    Novi IDC konektorji žica-TIV za industrijske in SSL aplikacije

    AVX je predstavil nove IDC konektorje žica-TIV za industrijske in SSL aplikacije in razširil prilagodljivost svoje serije 9159 SMT konektorjev.

    AVX Corporation, vodilni proizvajalec pasivnih komponent in povezovalnih rešitev, je še razširil svojo serijo 9159 SMT priključkov z IDC vtičnicami in vtiči za povezavo žica-tiskano vezje. Nova serija 9159 IDC konektorjev ponuja lažjo, bolj zanesljivo in cenejšo priključitev 22-24AWG diskretnih žic ali napajalnih in signalnih žic, združenih v kablih, s standardnim 2-delnim priključnim sistemom serije 9159, njihova prilagodljivost pa je povečana z zagotavljanjem zmožnosti povezovanja žica-tiskano vezje.

    Zasnovani so bili za reševanje vprašanj v zvezi z vgradnjo v industriji in na širokih trgih polprevodniške razsvetljave, zato prenašata nova miniaturna IDC vtič in vtičnica tok do 5A na vsakem kontaktu, lahko delujeta daljše obdobje pri temperaturi do 125 ° C in omogočata spajanje tiskanih vezij v isti ravnini, kar je značilnost tiskanin pri linearnih svetlobnih trakovih, ki se uporabljajo v aplikacijah od razsvetljave poslovnih prostorov do aplikacij v prometu, za katere je značilno delovanje v zahtevnem okolju. Nove priključke lahko koristno uporabimo tudi v aplikacijah kot so prenosni poslovni in industrijski ročni terminali, optični čitalniki in merilniki, medicinski pripomočki, kot so spremljanje stanja bolnikov in naprave za doziranje zdravil ter elektronski moduli in upravljanje v industriji.

    “Nova serija 9159 IDC konektorjev za povezovanje žica-TIV povečuje uporabnost in učinkovitost z večjo celovitostjo signala in povezljivostjo, z višjo maksimalno delovno temperaturo in višjo tokovno zmogljivostj od številnih konkurenčnih proizvodov na trgu,” je dejal Tom Anderson, vodja proizvodnih programov pri AVX,” ki so večinoma pokositrani in so običajno del ponudbe družine z veliko ožjim naborom izdelkov.”

    Serija 9159 IDC konektorjev ponuja podporne bloke za montažo žic, ki omogočajo priključitev 2 do 6 žic v enem koraku s standardno namizno stiskalnico, pozlačenimi BeCu kontaktnimi sistemi za visoko zanesljivost v zahtevnih okoljih ter vgrajenimi brizganimi ključavnicami, ki zagotavljajo zaklepanje po priključitvi. Zagotavljajo 10 ciklov pri 5A in 125VAC za vsak kontakt in dovoljujejo uporabo pri temperaturah od -40°C do 125°C. Novi priključki se lahko uporabijo tako za prehode žic (daisy-chain) kot tudi za končne priključke.

    Novi IDC konektorji žica-TIV za industrijske in SSL aplikacije

    2012_SE203_9