0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaPodaljšane temperaturne vrednosti omogočajo daljšo življenjsko dobo zmogljivih relejev v kompaktnem ohišju

    Podaljšane temperaturne vrednosti omogočajo daljšo življenjsko dobo zmogljivih relejev v kompaktnem ohišju

    Omron Corporation
    Omron Electronic Components Europe se je odzval na potrebo po večjemu številu vgrajenih relejev. Tako so predstavili releje, primerne za višje temperature, ki zagotavljajo izolacijo tuljave razreda F.
    Tip G5NB-1A4-EL-HA, ki razširja tip G5NB-1A4-EL-HA-CF iz razreda B v razred F, zagotavlja 5A preklapljanje od -40 °C do 105 °C v popolnoma zaprtem močnostnem releju. Novi releji omogočajo večjo gostoto delov, saj delujejo pri višjih temperaturah kot njihovi predhodniki.

    Popolnoma zatesnjeni releji tipa G5NB-1A4-EL-HA-CF zagotavljajo daljšo življenjsko dobo v okoljih do 85 °C.

    Lahko pa zagotovijo enako življenjsko dobo kot obstoječi releji G5NB-E tudi v okoljih s precej višjimi temperaturami.

    Standardi odobritve VDE ocenjujejo rele razreda F do 50.000 preklopov pri 105 °C in do 100.000 preklopov pri 85 °C.
    Uporaba sega od HVAC in toplotnih črpalk prek gospodinjske opreme za kuhanje, pralnih strojev in hladilnikov do industrijskih naprav, kot so PLC, I/O terminali in regulatorji temperature.

    Novi releji G5NB-EL-CF so zdaj na voljo pri pooblaščenih distributerjih in prodajalcih v Združenem kraljestvu in Evropi.

    O podjetju OMRON Electronic Components Europe
    Podjetje OMRON Corporation je 1. aprila 2022 objavilo, da se je njegov oddelek za elektromehanske komponente (EMC) preimenoval v OMRON Device and Module Solutions (DMS) v skladu z globalno dolgoročno vizijo „Shaping the Future 2030.“.
    OMRON Electronic Components Europe je evropska podružnica oddelka Device and Module Solutions.

    Spremenjeno ime oddelka odraža novo osredotočenost na zagotavljanje rešitev strankam po vsem svetu in v Evropi. Podjetje OMRON se sooča z novimi družbenimi in okoljskimi spremembami, ki se jih zaveda in se nanje odziva. Podjetje želi svojim strankam ponuditi rešitve, ki jim pomagajo pri spopadanju s temi univerzalnimi izzivi. V skladu z dolgoročno strategijo namerava OMRON še naprej prispevati k uvajanju novih virov energije in hitrih komunikacij, tako da bo omogočil izdelavo trdnejših, naprednejših in učinkovitejših naprav. Te naprave bodo ljudem olajšale in izboljšale življenje, zlasti z doseganjem ogljične nevtralnosti, uresničevanjem digitalne družbe in podaljševanjem povprečne življenjske dobe.

    https://omron.eu