0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaPodjetje Allegro MicroSystems razširja portfelj izoliranih gonilnikov vrat z bipolarnim izhodom

    Podjetje Allegro MicroSystems razširja portfelj izoliranih gonilnikov vrat z bipolarnim izhodom

    MicroSystems

    Novi izdelek dodaja ključne varnostne funkcije za zaščito pred visokimi delovnimi temperaturami v električnih pogonskih sistemih.

    Podjetje Allegro MicroSystems, Inc. („Allegro“) (Nasdaq: ALGM), vodilni svetovni proizvajalec energetskih in senzorskih rešitev za nadzor gibanja in energetsko učinkovite sisteme, je objavilo predstavitev drugega izdelka v svojem portfelju visokonapetostnega napajanja. IC z izoliranim gonilnikom vrat AHV85111 dodaja kritične varnostne funkcije in hkrati poenostavlja načrtovanje visokozmogljivih sistemov za pretvorbo energije za aplikacije e-mobilnosti in čiste energije, vključno z OBC/DCDC, solarnimi pretvorniki in napajanjem podatkovnih centrov.

    „Allegro še naprej gradi na tehnologiji, ki smo jo pridobili s prevzemi, da bi razširili svoj portfelj visokonapetostnega napajanja, s katerim želimo razvijalcem pomagati pri doseganju učinkovitosti in gostote moči v sistemih čiste energije in e-mobilnosti,“ je dejal Vijay Mangtani, podpredsednik in generalni direktor za visokonapetostno napajanje v podjetju Allegro. „Bipolarni izhod naše najnovejše naprave izboljša odpornost proti šumu in znatno poenostavi načrtovanje močnostnih visokofrekvenčnih pretvornikov.“
    AHV85111, ki temelji na obstoječi tehnologiji napajanja, je bil zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve razvijalcev po preprosti, poenostavljeni in varni rešitvi. Gonilnik vrat AHV85111 dodaja bipolarni izhod, kar je kritična lastnost, ki bistveno izboljša čas za prihod na trg, saj odpravlja potrebo po načrtovanju zapletenega negativno izoliranega enosmernega napajanja in odstranjuje nepotrebne zunanje komponente. Najnovejša rešitev podjetja Allegro za napajanje dodaja tudi ključne varnostne funkcije, ki so bile zasnovane za zaščito pred visokimi delovnimi temperaturami v sistemih električnih pogonskih sklopov, pa tudi za odzive na šumna okolja, ki so lahko prisotna v mikroinverterjih v solarnih aplikacijah, napajalnikih v aplikacijah podatkovnih centrov ali vgrajenih polnilnikih za električna vozila.

    Gonilnik vrat AHV85111 ima vse prednosti tehnologije Allegro power-thru, vključno z 10-krat manjšo kapacitivnostjo skupnega režima, 50 % manjšim odtisom, 10-krat manjšim šumom in 50 % večjo učinkovitostjo v primerjavi s konkurenčno ponudbo, hkrati pa zagotavlja tudi zaščito pred previsoko temperaturo, ki dodatno izboljša robustnost sistema.

    Če želite izvedeti več o gonilniku AHV85111 power-thru gate driver, obiščite:
    https://www.allegromicro.com/en/products/motor-drivers/gate-drivers/ahv85111

    O podjetju Allegro MicroSystems
    Allegro MicroSystems je vodilni svetovni dizajner, razvijalec, proizvajalec in tržnik senzorskih integriranih vezij („IC“) in analognih napajalnih ASIC, ki omogočajo nove tehnologije na avtomobilskem in industrijskem trgu. Allegro s svojim raznolikim portfeljem izdelkov zagotavlja učinkovite in zanesljive rešitve za elektrifikacijo vozil, avtomobilske varnostne funkcije ADAS, avtomatizacijo za industrijo 4.0 ter tehnologije za varčevanje z energijo za podatkovne centre in aplikacije čiste energije. Za dodatne informacije obiščite https://www.allegromicro.com/en/.

    https://www.allegromicro.com/en/