0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePower Integrations CAPZero integrirana vezja za praznjenje X-Cap

    Power Integrations CAPZero integrirana vezja za praznjenje X-Cap

    Preproste komponente z IEC certifikatom prihranijo čas, zmanjšajo kompleksnost načrtovanja in zmanjšajo stroške.

    Slike niPSlike niodjetje Power Integrations, vodilni svetovni proizvajalec visokonapetostnih integriranih vezij za energetsko učinkovito pretvorbo energije, je objavilo, da ima njegovo integrirano vezje CAPZero ™ za samodejno praznjenje X-kondenzatorjev odslej tudi uradno potrdilo, da izpolnjuje IEC CTL DSH 1080, novost v shemi potrjevanja IEC60950 in IEC60065 standardov, ki urejata varnostne predpise v zvezi s praznjenjem X-kondenzatorjev. CAPZero integrirana vezja so preproste komponente v SO-8 ohišjih z dvema priključkoma, ki za samodejno izvajanje funkcije praznjenja X-kondenzatorja potrebujejo le še upor za praznjenje.

    Novi napajalniki morajo nemudoma izpolnjevati IEC CTL DSH 1080 zahteve, ki zagotavljajo, da varnostna funkcija praznjenja X-kondenzator deluje skozi celotno življenjsko dobo izdelka. CB-certificirani elementi za praznjenje X-kondenzatorjev, kot je na primer CAPZero, morajo prestati stroge protokole varnostnega testiranja, v katere so vključena tudi testiranja daljšega obdobja delovanja pri visoki temperaturi in visoki vlagi ter testiranja ob visokonapetostnih konicah na napajalnih linijah. Odslej bo samo po sebi umevno, da so v vseh napajalnikih vgrajena certificirana integrirana vezja za praznjenje X-kondenzatorjev. Napajalniki, v katere ne bo vgrajen CB-certificiran element (vključno s tistimi, ki v ta namen še vedno uporabljajo diskretne komponente ali druga integrirana vezja, ki nimajo ustreznega certifikata), morajo prestati enake temperaturno-klimatske preskuse in testiranja ob visokonapetostnih konicah na napajalnih z odstranjenimi vsemi zaščitnimi napravami, kot so varistorji in kondenzatorji. Vsaka sprememba v vezju bi imela za posledico tudi ponovno certificiranje napajalnika.

    Slike ni»Z našimi CAPZero integriranimi vezji, ki so obenem varčna pri porabi energije, lahko usklajenost z IEC dosežete hitro in preprosto, prihrani veliko stroškov in truda v zvezi z razvojem v smeri izpolnjevanja zahtev v zvezi z neobremenjenimi napravami in zahtevami glede stanja pripravljenosti. CAPZero elementi se lahko namestijo pred ali za vhodno varovalko sistema in so primerni za različne vrste napajalnikov, » komentira Edward Ong, produktni vodja v podjetju Power Integrations. CB certifikat, Nemko certifikat in testno poročilo Nemko za integrirana vezja CAPZero, poleg tega pa še vsa ostala dokumentacija v zvezi s tem, so na voljo na: http://www.powerint.com/en/products/capzero-family/capzero

    Power Integrations, CAPZero in logotip Power Integrations so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke podjetja Power Integrations Inc. Vse druge blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Power Integrations CAPZero integrirana vezja za praznjenje X-Cap

    www.powerint.com

    2013_SE214_11