0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceSlušalke, ki jih upravljajo misli

    Slušalke, ki jih upravljajo misli

    Podjetje Neste je razvilo koncept slušalk ThinkEar, ki naj bi ponujale miselni nadzor glasbe za osebno rabo.

    Slike niHiter napredek tehnologije za raziskovanje možganov nam omogoča, da upravljanje naprav le s pomočjo misli ni več znanstvena fantastika in lahko rečemo, da se svet v tem trenutku nahaja na pragu te nove tehnološke revolucije.

    Najnovejšo tehnologijo merilcev možganske aktivnosti omogoča pet točkovni EEG senzor, vgrajen v slušalke, ki bere možganske valove, medtem ko jih integriran mikroračunalnik prevede v ukaze za nadzor glasbene vsebine.

    ThinkEar slušalke ponujajo za uporabnika najmanj invazivno interakcijo, kar si je je mogoče predstavljati in za razliko od drugih obstoječih sistemov za delovanje ne potrebujejo nobene dodatne zunanje naprave. Povezljive so prek bluetooth-a, omogočajo pa tudi direktno priključitev na storitve v oblaku.

    Slike niZunanjost naprave bo prilagojena vsakemu uporabniku in bo tiskana neposredno na elektroniko, zato bo imela povsem neopazne prehode med območji z različnimi lastnostmi, kot sta na primer različna upogljivost in električna prevodnost.

    Slušalke, imenovane ThinkEar, so del projekta “Pre-order the Future” (prednaročite si prihodnost), ki raziskuje potencial v obnovljivih virih, s katerimi bi človeštvu v bližnji prihodnosti ponudili trajnostne alternative. Podjetje Neste je sicer vodilni svetovni proizvajalec obnovljivih goriv iz odpadkov in je usmerjeno v čistejšo prihodnost.

    Vir: http://www.eedesignit.com/thinkear-mind-controlled-earphones/


    Slušalke, ki jih upravljajo misli

    www.production.electronicspecifier.com

    www.eedesignit.com

    2017_SE248_6