0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaVisokonapetostni zapahi s Hallovim efektom, primerni za avtomobilsko industrijo

    Visokonapetostni zapahi s Hallovim efektom, primerni za avtomobilsko industrijo

    Diodes Incorporated

    Podjetje Diodes Incorporated (Diodes) (Nasdaq: DIOD) je v svojo ponudbo izdelkov dodalo serijo visokonapetostnih zapahov s Hallovim efektom AH371xQ.

    Te naprave, skladne z avtomobilsko industrijo, imajo patentirano zasnovo Hallove ploščice, ki povečuje zmogljivost. Uporabljajo se za krmiljenje brezkrtačnih enosmernih motorjev (BLDC), delovanje ventilov, linearne in inkrementalne rotacijske kodirnike ter funkcije zaznavanja položaja. Na podlagi tega lahko serija AH371xQ podpira številne aplikacije za udobje v vozilu in upravljanje motorja, vključno z električnim dvigovanjem oken in premikanjem strehe, mehanizmi za odpiranje/zapiranje prtljažnih vrat, motorji za nastavitev sedežev, ventilatorji za hlajenje, črpalkami za vodo/olje ter merjenjem hitrosti.

    Te zapahi s Hallovim efektom imajo območje delovne napetosti od 3 V do 27 V in 40-voltno zaščito pred preobremenitvijo. To jim omogoča vsestransko uporabo v najrazličnejših avtomobilskih sistemih. Naprave imajo zasnovo, ki je stabilizirana s stikalnim vezjem, kar zmanjšuje učinke toplotnih nihanj in zagotavlja izboljšano odpornost na razpršeno polje. Njihov čas vklopa je običajno 13 µs.

    S pokrivanjem od 25 gaussov do 140 gaussov je na voljo šest možnosti občutljivosti z majhnimi delovnimi okni in nizkimi temperaturnimi koeficienti za preklopne točke. Te možnosti inženirjem omogočajo različne možnosti magnetnega delovanja (BOP) in magnetnega sproščanja (BRP). Posledično lahko najdejo najboljšo rešitev glede na razdaljo zaznavanja in uporabljene magnete. Izhodi z odprtim ponorom omogočajo večjo fleksibilnost zunanjega pull-up upora, ko gre za napetosti, ki so višje ali nižje od napajalne napetosti. Zapahi iz serije AH371xQ imajo zaščito pred elektrostatičnim praznjenjem (ESD) 8 kV po modelu človeškega telesa (HBM). Zaščitne funkcije, vgrajene v vsako od teh naprav, vključujejo povratno blokirno diodo, zaščito pred previsokim tokom in prenapetostno zaščito.

    Te novi zapahi s Hallovim efektom podjetja Diodes, so primerni za avtomobilsko industrijo, saj so kvalificirani po standardu AEC-Q100 razreda 0, izdelani v obratih s certifikatom IATF 16949 in podpirajo dokumentacijo PPAP. Družina AH371xQ je na voljo v ohišjih SOT23 (tip S), SC59 in SIP-3 (Bulk Pack), medtem ko je AH3712Q na voljo tudi v U-DFN2020-6 (SWP). Serija AH371xQ [1] je na voljo po ceni 0,32 USD v količini 1.000 kosov. Te in celoten portfelj senzorjev s Hallovim efektom so vključeni v izbor delov senzorjev s Hallovim efektom [2].

    O podjetju Diodes Incorporated
    Podjetje Diodes Incorporated (Nasdaq: DIOD), ki spada v indeks Standard and Poor‘s SmallCap 600 in Russell 3000, dobavlja visokokakovostne polprevodniške izdelke vodilnim svetovnim podjetjem na področju avtomobilske industrije, industrije, računalništva, potrošniške elektronike in komunikacij. Pri izpolnjevanju potreb strank uporabljamo svoj razširjeni portfelj izdelkov diskretnih, analognih signalov in izdelkov mešanih signalov ter vrhunsko tehnologijo pakiranja. Naša široka paleta rešitev, specifičnih za posamezne aplikacije, in prodaja, usmerjena v rešitve, skupaj s svetovnim delovanjem na 32 lokacijah, vključno z inženiringom, testiranjem, proizvodnjo in storitvami za stranke, nam omogoča, da smo vodilni ponudnik za trge z velikim obsegom in visoko rastjo. Za več informacij obiščite www.diodes.com.

    Viri:
    1: http://tinyurl.com/yka8yxc4
    2: http://tinyurl.com/5n7rrmxf

    https://www.diodes.com