0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceŽelite pospešiti razvoj analognih vezij?

    Želite pospešiti razvoj analognih vezij?

    PIC® mikrokontrolerji z možnostjo Intelligent Analog omogočijo lažji razvoj. Z zmogljivo kombinacijo bogate analogne integracije in nizke porabe električne energije, družina PIC24FJ128GC010 omogoča pomembno nižanje nabavne cene v primerjavi z designi z več integriranimi vezji, pri tem pa omogoča še nižji šum, hitrejše procesiranje, manjši TIV in hitrejši razvoj.

    Slike niPoleg prvega Microchip 16-bit ADC-ja in 10 Msps 12-bit ADC-ja, družina PIC24FJ128GC010 vsebuje DAC in dvojni operacijski ojačevalnik, kar še dodatno poenostavi precizna analogna vezja. Vgrajen LCD krmilnik omogoča možnost krmiljenja prikazovalnikov z do 472 segmenti, s čemer bo LCD lahko poln uporabniških informacij; medtem ko mTouch™ kapacitivni sistem zaznavanja dodaja možnosti zaznavanja dotika. Družina PIC24FJ128GC010 pomaga pri zmanševanju šuma, s čemer je izhodni signal bolj konsistenten, vse skupaj pa se nahaja v majhnem ohišju. Enostavno dodajte senzorje poceni razvojnemu sistemu za enostavno prototipno vezje.

    Pričnite v 3 enostavnih korakih:

    • Pričnite s poceni PIC24F Starter Kit-om Intelligent Analog (DM240015).

    • Dodajte svoje senzorje in naredite prototip.
    • Ponovno uporabite in preuredite demo programsko kodo, s čemer pohitrite razvoj.
    • Za več informacij obiščite: www.microchip.com/get/euGC010.

    Microchip ime in logo, MPLAB, in PIC so registrirane blagovne znamke podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. mTouch je blagovna znamka podjetja Microchip Technology Inc. v ZDA in drugih državah. Vse ostale blagovne znamke navedene v tem dokumentu so v lasti njihovih lastnikov. DS300010046A. ME1089XXX10.13

    Microchip Technology Inc

    www.microchip.com

    Želite pospešiti razvoj analognih vezij?

    2014_SE218_07