0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceZmanjšajte ceno merilnega sistema z novim robustnim krmilnikom CompactDAQ

    Zmanjšajte ceno merilnega sistema z novim robustnim krmilnikom CompactDAQ

    Krmilnik CompactDAQ s 4 razširitvenimi mesti združuje procesor Intel Atom in zelo točne meritve v majhnem ter cenovno ugodnem paketu.

    Slike niPodjetje NI (Nasdaq: NATI), ponudnik rešitev, ki inženirjem in znanstvenikom omogočajo reševanje največjih svetovnih inženirskih izzivov, je najavilo krmilnik CompactDAQ s 4 razširitvenimi mesti. Z združitvijo procesorja, priprave signala in V/I-enot v en sam sistem CompactDAQ lahko inženirji ter znanstveniki zmanjšajo kompleksnost in skupno ceno sistema, pri tem pa povečajo točnost meritve. Integrirani merilni sistemi zmanjšajo potrebno število sestavnih delov, priključkov in ožičenja, ki pogosto prinašajo šum ter dodatne stroške, kar zagotavlja zelo natančno merjenje in stroškovno optimalne sisteme.

    »Ker je krmilnik CompactDAQ samostojna naprava, nam ni treba plačevati za ločeni računalnik, pripravo signala ali ožičenje,« je povedal Ryan Ewart, inženir za mehatroniko v podjetju Yanos Aerospace. »S platformo CompactDAQ smo zmanjšali kompleksnost sistema, stroške in čas vgradnje.«

    Krmilnik CompactDAQ ima dvojedrni procesor Intel Atom, ki omogoča izvajanje standardnega industrijskega operacijskega sistema Windows Embedded 7 ali pa operacijskega sistema NI Linux Real-Time za največjo možno zanesljivost sistema. Kombinacija standardnih industrijskih operacijskih sistemov s programsko opremo za načrtovanje sistemov LabVIEW pomeni, da stranke zlahka preselijo kodo LabVIEW iz obstoječih merilnih sistemov v te nove krmilnike CompactDAQ. Inženirji in znanstveniki lahko kombinirajo LabVIEW in več kot 60 V/I-enot, prilagojenih posameznim vrstam tipal, za platformo CompactDAQ, da sisteme za zajemanje podatkov hitro prilagodijo svojim potrebam.

    »Naslednjo generacijo krmilnika CompactDAQ smo zasnovali na podlagi povratnih informacij strank, tako da je manjši, cenejši in robustnejši,« je povedala Stefanie Breyer, direktorica raziskav in razvoja za zajemanje podatkov pri podjetju NI. »Krmilnik uporablja najnovejši procesor Intel Atom 3800, tako da lahko naše stranke kjer koli uporabljajo veliko procesno moč v kombinaciji z zelo točnimi meritvami.«

    Ključne lastnosti:

    • Vgrajeni dvojedrni procesor Intel Atom: Zmanjšajte stroške sistema in vzemite svoj merilni sistem kamor koli, saj je procesor že vgrajen v merilni sistem.
    • Izmenljivi pomnilnik SD: Pozabite na omejitve pri shranjevanju podatkov z izmenljivim pomnilnikom SD, ki ga je mogoče zamenjati med delovanjem.
    • Vgrajeni vmesnik CAN/LIN: Zmanjšajte stroške z vgrajenim vmesnikom CAN/LIN.
    • Štiri razširitvena mesta za enote serije C: Kombinirajte in uskladite različne V/I-enote, med drugim analogne vhode, analogne izhode ter digitalne V/I-enote, da boste izpolnili vse zahteve svojega načina uporabe.
    • Robustna zasnova: Merite v okoljih z močnimi udarci in tresljaji ter pri temperaturah od –40 do 70 °C.

    Če želite izvedeti več o krmilniku CompactDAQ s 4 razširitvenimi mesti, obiščite ni.com/compactdaq/controllers.

    Zmanjšajte ceno merilnega sistema z novim robustnim krmilnikom CompactDAQ

    Tel: + 386 3 425 4270

    Brezplačna številka: 080 8864

    www.slovenia.ni.com

    2014_SE223_6