0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaPredstavljamoSimpozij Avtomobilske industrije 2010

    Simpozij Avtomobilske industrije 2010

    Zaradi neprestanega večanja števila elektronskih komponent v avtomobilski industriji se inženirji vedno znova soočajo s ključnimi izzivi v razvoju in testiranju. Vrhunski avtomobili se sestojijo iz več kot 3000 delov, ki opravljajo ozko določene funkcije in vsebujejo do 80 različnih kompleksnih aktivnih elektronskih podsistemov.

    Ti ne vključujejo samo komponent motorja in krmilja v sistemih za zaviranje, stabilnosti in proti zdrsu koles, temveč tudi številne druge informacijsko – zabavne komponente, kot so kamere, radio in GPS. Uporaba tradicionalnih orodij z vnaprej določeno funkcionalnostjo postaja z leti vedno bolj otežena, zato se znastveniki in inženerji dandanes raje odločajo za odprte in prilagodljive rešitve.

    National Instruments ponuja zasnove za naprednešje načrtovanje, nadzor in testiranje, ki omogočajo hitrejši razvoj, zagon in uporabo novejših tehnologij. Vse to je bilo že uporabljeno v številnih aplikacijah za razvoj in izboljšanje avtomobilskih komponent in njihovih proizvodnih procesov, kar se kaže tudi na trgu v skrajšanju časa od razvoja do trga.

    Datum: 15. september 2010, 9:00-17:00
    Kraj: Hotel Mons, Pot za Brdom 55, Ljubljana, SI 1000

    Celotni članek

    Simpozij Avtomobilske industrije 2010

    2010_SE178_5

    www.ni.com