0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceBlaize sodeluje s podjetjem Korea Telecom, da bi industrijskim in podjetniškim strankam...

    Blaize sodeluje s podjetjem Korea Telecom, da bi industrijskim in podjetniškim strankam omogočil preobrazbo z umetno inteligenco

    Zagotavlja AIoT (Artificial Intelligence of Things) na robu za avtonomno vožnjo, robotiko in mobilnost Upravljanje nadzora z umetno inteligenco

    Blaize® je danes objavil večletni memorandum o soglasju z družbo Korea Telecom (KT) – vodilnim korejskim ponudnikom storitev umetne inteligence, velikih podatkov in storitev v oblaku. Strateško sodelovanje prinaša sodelovanje pri tehničnem razvoju AIoT (Artificial Intelligence of Things) naprav na robu za avtonomno vožnjo, robotiko in upravljanje nadzora mobilnosti z umetno inteligenco. Blaize in KT nameravata usklajevati, spodbujati in podpirati napredovanje proizvodnih in storitvenih zahtev za razvoj AI ter izobraževanje za tehnologijo na napravah za ustvarjanje AI trga v Koreji. Memorandum o soglasju bo okrepil njun enoten odnos in spodbudil trdnejši kanal za izmenjavo mnenj o proizvodnih zahtevah AIoT naprav na robu.

    KT namerava razširiti razvoj izdelkov umetne inteligence na terminalih, ki lahko zmanjšajo porabo podatkov, in izvajati različne funkcije za krepitev storitev AIoT (Artificial Intelligence of Things), ki združujejo tehnologijo umetne inteligence in interneta stvari.
    Zato Blaizeova tesno povezana programska oprema in strojna oprema za obdelavo podatkov majhnega formata, z nizko porabo energije in visoko hitrostjo, zagotavljajo učinkovit in uporaben AI delovni proces na robu, ki bo podjetju KT pomagal razširiti njegova prizadevanja za AIoT.

    V sodelovanju s partnerji za razvoj strojne opreme, kot je Blaize, namerava KT komercializirati specializirane terminale in storitve, kot so inteligentna IoT usmerjevalna oprema, storitve mikromobilnosti, ki vključujejo tehnologijo AIoT, in logistične transportne naprave za avtonomno vožnjo AIoT za uporabo v distribuciji, logistiki in pametnih tovarnah.

    “Razširjeno sodelovanje s KT na področju AIoT edge business pospešuje naše skupno razumevanje tehničnega razvoja na nekaterih ključnih Blaizeovih trgih – avtomobilskem, mobilnostnem in na trgu pametnega vida,” je dejal Dinakar Munagala, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Blaize. “Veselimo se nadaljnje širitve Blaizeovih strojnih in programskih rešitev, ki služijo trgom AIoT 5G+, MEC in AIoT v oblaku.”

    O podjetju KT
    KT je največje telekomunikacijsko podjetje v Južni Koreji. Začelo je delovati kot Korea Telecommunications Authority, ustanovljeno leta 1981. Kot največji korejski ponudnik internetnih storitev se KT ukvarja z IKT, finančnim poslovanjem, mestnimi radiodifuznimi storitvami in drugimi dejavnostmi. Poleg stalne rasti v osnovnih dejavnostih, kot so brezžične komunikacije, hitri internet in IPTV, ustvarja rezultate tudi v dejavnostih za rast B2B, kot so IDC, oblak in AI/DX. Na borzi NYSE kotira kot KT.

    O podjetju Blaize
    Blaize je vodilni ponudnik lastne namenske, celovite strojne arhitekture in programske platforme, ki omogoča rešitve za obdelavo umetne inteligence na robu omrežja za računalništvo na številnih velikih in hitro rastočih trgih – avtomobilskem, mobilnostnem, maloprodajnem, varnostnem, industrijske avtomatizacije, medicinskih napravah in številnih drugih. Blaizeova nova rešitev rešuje tehnični problem, ki ga zahteva obdelava umetne inteligence na robu v teh vertikalah – zelo nizka latenca ter visoka toplotna in energetska učinkovitost, kar je bilo doslej odvisno od naknadnega nameščanja neoptimiziranih rešitev umetne inteligence, namenjenih bolj podatkovnim centrom in oblaku. Blaize je pred tem zbral več kot 180 milijonov dolarjev od strateških vlagateljev, kot so DENSO, Daimler, Magna in Samsung, ter finančnih vlagateljev, kot so Franklin Templeton, Temasek, GGV in drugi. Blaize ima sedež v El Dorado Hillsu (Kalifornija), ekipe v San Joseju (Kalifornija) in podružnice v Hyderabadu (Indija), Manili (Filipini) ter Leedsu in Kings Langleyju (Združeno kraljestvo), z več kot 300 zaposlenimi po vsem svetu. www.blaize.com. Spremljajte Blaize na Twitterju (@blaizeinc) in LinkedInu (Blaize).

    Homepage