0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceBrezplačne webinar delavnice za EAGLE PCB design programsko opremo

    Brezplačne webinar delavnice za EAGLE PCB design programsko opremo

    Premier Farnell in CADSOFT začenjata z brezplačnimi webinar delavnicami, s čimer naj bi povečali uporabo EAGLE PCB design programske opreme med razvijalci. Posamezne teme bodo obravnavale splošne podatke za proizvodnjo, načrtovanje tiskanih vezij v več plasteh, izdelavo novih komponent in še veliko drugega za pomoč uporabnikom programa EAGLE.

    Slike niV skladu z usmeritvijo podjetja k zagotavljanju rešitev za projektante, vodenje poslovanja na spletu in rast v nastajajočih trgih, je podjetje Premier Farnell p.l.c. napovedalo, da bo gostitelj 24 ločenih webinar delavnic, kjer bodo v živo predstavili zadnje dosežke nagrajene programske opreme »EAGLE CADSOFT design« za načrtovanje tiskanih vezij. Posamezne delavnice v angleščini, francoščini, nemščini, španščini in kitajščini bodo pokazale zmogljivost programske opreme EAGLE za načrtovalce, od osnov oblikovanja TIV in postavitve do strokovnih tem, ki zajemajo ustvarjanje datotek za izdelavo, oblikovanje večplastnih tiskanih vezij in uporabo različnih knjižnic ter izdelavo popolnoma novih komponent.

    Vsaka delavnica bo sestavljena iz ene ure spletne vadbe, ki jo bo vodil strokovnjak za program EAGLE, potem pa bo 30 do 60 minut na voljo za vprašanja in odgovore. Vsak dogodek bo tudi arhiviran in bo po dogodku na voljo z obiskom element14 tehnološkega webinar centra za usposabljanje. Te spletne delavnice so idealne za razvijalce elektronike in študente, ki želijo ostati na tekočem z najnovejšimi trendi oblikovanja tiskanih vezij in poteka oblikovanja z uporabo EAGLE programske opreme.

    Uporabniki se lahko prijavijo za vsak webinar z dostopom na element14 koledar tehnične dogodkov in delavnice EAGLE CADSOFT prek spleta

    Najnovejša različica nagrajene zmagovalne programske opreme EAGLE, ki je najbolj prodajano CAD orodje svoje vrste, vsebuje tudi „DesignLink“ funkcionalnost, kar razvojnim inženirjem omogoča samodejno iskanje po podatkovni bazi komponent element14 z on-line preverjanjem cen in razpoložljivosti ter dostopom do najnovejših podatkov. Ustvarjanje in shranjevalne možnosti so na voljo za posamezne sezname, s shem in jih s preprosto funkcijo dodamo v nakupovalni voziček. Vse EAGLE knjižnice komponent različnih proizvajalcev so na voljo skupaj s kodami za naročanje in podpirajo neposreden nakup. Poleg tega lahko uporabniki dobijo ponudbo iz element14 za izdelavo in montažo njihovega tiskanega vezja neposredno iz okolja EAGLE PCB design.

    Slike niProgramska oprema je na voljo pri element14, inovativni spletni skupnosti podjetja Farnell, ki z Web 2.0 prinaša projektantom dostop do vsega skupaj več kot 10.000 tehničnih dokumentov in programskih orodij. Vse različice EAGLE vsebujejo DesignLink in so na voljo za brezplačen prenos in preizkus.

    „EAGLE nam daje orodje, ki bo našim strankam v pomoč pri njihovem procesu razvoja izdelka. Oblikovanje tiskanega vezja in naročanje komponent ni bilo za inženirje še nikoli lažje, saj lahko komponente za prototip naročijo z enim samim klikom. „Je povedal Thomas Liratsch, generalni direktor CADSOFT. „Naša razvojna skupnost v kombinaciji z našimi vrhunskimi transakcijskimi spletnimi stranmi, ponuja kupcem celovito spletno rešitev glede na njihove potrebe glede načrtovanja in naročanja „.

    „Ti webinarji so preprost in učinkovit način, da se naučite uporabljati EAGLE PCB design programsko opremo, ki sega od učenja osnov za oblikovanje večplastnega tiskanega vezja do ustvarjanja datotek za njihovo izdelavo,“ je dejal David Shen, Group SVP in globalni vodja tehničnega marketinga pri Premier Farnell. „Vsakega udeleženca bo usposabljal strokovnjak za EAGLE, ki mu lahko zastavite vprašanja v živo o določeni temi. Poleg tega lahko EAGLE uporabniki obiščejo aktivne forume CADSOFT na element14, kjer si člani skupnosti izmenjujejo nasvete in strokovnjaki dajejo podporo in svetovanje o programski opremi EAGLE. Vse te dragocene storitve so brezplačne. „

    Event

    Brezplačne webinar delavnice za EAGLE PCB design programsko opremo

    2011_SE191_18