0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceFarnell prejel nagrado EMEA High Service Distributor of the Year

    Farnell prejel nagrado EMEA High Service Distributor of the Year

    Farnell, vodilni večkanalni distributer, je dobil za leto 2010 nagrado EMEA High Service Distributor of the Year nagrado od Tektronixa, ki je vodilni svetovni proizvajalec rešitev za merjenje, testiranje in spremljanje.Nagrada, ki so jo prejeli ta teden na letnem srečanju Tektronix partnerjev v Parizu, priznava izjemen napredek, ki ga je Farnell dosegel v zadnjih 12 mesecih z 20% povečanjem učinkovitosti prodaje in skupnega uspeha, ki je prekosil raven iz leta 2009.

    Tektronix je poudaril tudi uspešno sodelovanje med podjetji na element14 – Farnellovem tehnološkem portalu in spletni skupnosti za razvojne inženirje elektronike – in njuno podporo pri uvajanju novih proizvodov.Slike ni

    Farnell ponuja več kot 160 proizvodnih linij iz Tektronixove široke palete izdelkov, kamor spadajo osciloskopi (vključno z novim iz serije MSO/DPO4000B), digitalnimi multimetri, merilniki frekvence, napajalniki in funkcijskimi generatorji. Celoviti tehnični podatki o vseh izdelkih, skupaj s forumi na element14, pomagajo potencialnim uporabnikom izdelkov Tektronix izbrati optimalne naprave za njihovo uporabo na hiter in enostaven način.

    Chris Godfrey, MRO Segment manager pri Farnellu je dejal: “Nagrada, ki smo jo prejeli od Tektronixa je dokaz, da je standard naših distribucijskih storitev visok in da imamo resnično večkanalni pristop. Še naprej bomo nudili podporo našim strankam, ne le v smislu najnovejših in najboljših novih tehnologij naših dobaviteljev, temveč tudi v obliki dodane vrednosti z našo edinstveno spletno skupnostjo element14, kjer razvojni inženirji po vsem svetu sodelujejo in izmenjavajo izkušnje.

    “Ta nagrada predstavlja pomemben mejnik v odnosu med podjetji Tektronix in Farnell,” je dejal Patrice Jaunasse, direktor prodaje pri Tektronix. “Pri Farnellu so pokazali pravi večkanalni pristop pri učinkovitem uvajanju naših izdelkov na trg obenem pa so tudi uspešno razširili svojo ponudbo z vključitvijo naših novih osciloskopov srednjega razreda, pri čemer so morali strankam zagotoviti tudi bolj poglobljeno tehnično svetovanje. Veseli nas, da lahko podelimo to nagrado Farnellu kot priznanje za vse te dosežke. “

    2011_SE190_21