0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceKrmilnik 3U PXI Express s Intel® Core i5™ 2. generacije

    Krmilnik 3U PXI Express s Intel® Core i5™ 2. generacije

    Novi krmilnik ponuja za 50 odstotkov izboljšano procesno moč in nove periferne naprave.

    Družba National Instruments (Nasdaq: NATI) je najavila visokozmogljivi vgnezdeni krmilnik NI PXIe-8115 z najnovejšim dvojedrnim procesorjem Intel® Core™ i5 2. generacije, ki pomaga skrajšati čase preizkusov in je idealen za večjedrne aplikacije. Krmilnik NI PXIe-8115 ponuja bogat nabor perifernih V/I-priključkov s šestimi industrijskimi priključki USB 2.0. Ti vgrajeni periferni priključki zmanjšujejo potrebo po zunanjih perifernih prilagodilnikih in pomagajo inženirjem pri gradnji stroškovno učinkovitih hibridnih sistemov. Za izboljšano servisiranje in manj izpadov je vgnezdeni krmilnik NI PXIe-8115 opremljen z diagnostiko v pomnilniku ROM in diagnostiko trdega diska, s katero je mogoče preveriti stanje krmilnika. Kombinacija krmilnika s programsko opremo za načrtovanje sistemov NI LabVIEW omogoča inženirjem, da dosegajo večjo učinkovitost najrazličnejših aplikacij za preizkušanje, merjenje in krmiljenje.

    Procesor Intel Core i5-2510E pomeni, da deluje krmilnik NI PXIe-8115 z osnovno frekvenco ure 2,5 GHz, tehnologija Intel Turbo Boost pa samodejno pSlike nioveča frekvenco ure glede na vrsto aplikacije. Primer: Pri izvajanju aplikacij, ki imajo le eno nit obdelave, bo CPE neuporabljeno jedro preklopila v mirovanje in povečala frekvenco ure dejavnega jedra z 2,5 na 3,1 GHz. Ta funkcija odpravlja potrebo po večnitnih aplikacijah, da lahko izkoristimo novosti v razvoju CPE. Prilagodljivost delovanja v dvojedrnem ali visokozmogljivem enojedrnem načinu pomeni, da je krmilnik idealen za najrazličnejše aplikacije, tudi visokozmogljivo samodejno preizkušanje in industrijsko krmiljenje.

    Poleg visoke procesorske zmogljivosti ponuja krmilnik NI PXIe-8115 še šest priključkov USB 2.0, dva vmesnika za prikazovalnik, ki omogočata priključitev na več monitorjev, dva vmesnika Gigabit Ethernet, GPIB in zaporedne ter vzporedne vmesnike. Za tako obsežen nabor periferne V/I-opreme zdaj ni več treba kupovati posameznih enot PXI. Inženirji lahko optimalno izkoristijo razširitvena mesta v ohišju PXI, saj so na voljo za merilne enote in jih ni treba porabiti za standardne V/I-naprave. Za aplikacije, ki zahtevajo veliko pomnilnika, ima krmilnik standardno vgrajen pomnilnik 2 GB 1333 MHz DDR3 z možnostjo razširitve do 8 GB ter podporo za 64-bitni operacijski sistem Windows 7. Krmilnik NI PXIe-8115 v kombinaciji z ohišjem NI PXIe-1082 je idealna kombinacija za intenzivne analize, obdelavo signalov in slike ter hitro zajemanje podatkov.

    Za izboljšano zanesljivost sistemov PXI je krmilnik NI PXIe-8115 opremljen z diagnostiko v pomnilniku ROM in diagnostiko trdega diska, kar olajša servisiranje vgnezdenega krmilnika PXI. S to novo funkcijo inženirjem ni več treba uporabljati orodij drugih ponudnikov za določanje stanja pomnilnika in trdega diska. Kombinacija analize diagnostike z dodatno opremo za trde diske in pomnilnik, ki jo ponuja družba National Instruments, zagotavlja izboljšane možnosti servisiranja krmilnika NI PXIe-8115, kar skrajša čase izpadov ter zagotavlja minimalen vpliv na aplikacijo.

    Bralci lahko več o novem krmilniku PXI izvejo, če obiščejo www.ni.com/pxi.

    LabVIEW, National Instruments, NI in ni.com so blagovne znamke družbe National Instruments. Ostala navedena imena izdelkov in podjetij so blagovne znamke ali imena njihovih lastnikov. Intel, Intel Core in Intel Atom so blagovne znamke družbe Intel Corporation v ZDA in drugih državah.

    Krmilnik 3U PXI Express s Intel® Core i5™ 2. generacije

    National Instruments d.o.o.

    Tel: + 386 3 425 4200

    Brezplačna številka: 080 080 844

    www.ni.com/slovenia

    2013_SE208_9

    Prejšnji članek
    Naslednji članek