0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceKrmilniki projeciranega kapacitivnega dotika z najnižjo porabo

    Krmilniki projeciranega kapacitivnega dotika z najnižjo porabo

    Microchip je napovedal novo družino krmilnikov za zaznavanje projeciranega-kapacitivnega dotika z oznako MTCH6102, ki je glede na nizko porabo pri delovanju vodilni v tej veji industrije.

    Ti krmilniki projeciranega-kapacitivnega zaznavanja dotika projektantom poenostavljajo dodajanje možnosti zaznavanja sodobnih oblik dotika in gest tudi pri stroškovno občutljivih aplikacijah.

    Slike niKljučna dejstva:

    • MTCH6102 omogoča hitro in poceni izvedbo sodobnih vhodno-izhodnih izdelkov z nizko porabo.
    • Omogoča uporabo projeciranega-kapacitivnega zaznavanja dotika tudi pri cenovno občutljivih aplikacijah.
    • Poenostavlja dodajanje sodobnih vmesnikov za zaznavanje dotika in gest.
    • Fleksibilne in prilagodljive rešitve je mogoče optimizirati za večino napajalnih shem.
    • Podprt je z brezplačnim programom Configuration Utility, firmware knjižnico in poceni razvojnim kompletom.

    MTCH6102 omogoča integracijo kapacitivnega zaznavanja za zaslon na dotik in drsne plošče, vključno z 11 različnimi kretnjami za poteg z enim prstom za pomik, drsenje ali dvojno trkanja. MTCH6102 omogoča fleksibilne in glede na velikost, prilagodljive rešitve za podporo PCB, ITO ali FPC senzorjem do 15 kanalov. Podpira prekrivanje s plastičnimi lečami do debeline 3 mm in 5 mm s steklenimi ter nastavljivo hitrost jemanja vzorcev in vmesnega mirovanja za optimizacijo za večino shem porabe in napajanja s porabo le 12 μA v aktivnem načinu. Microchip ponuja svoj brezplačen program Configuration Utility, ki oblikovalcem omogoča hitro prilagajanje potrebam in zahtevam vsake posamezne aplikacije. Microchip ponuja oblikovalcem tudi s firmware knjižnico za nadaljnjo optimizacijo in krmiljenje, če bi bilo to potrebno.

    MTCH6102 razvijalcem ponuja prilagodljivo rešitev zaznavanja dotika tudi za manjša območja zaznavanja skupaj z optimizacijo skupnih omejitev v zvezi z velikostjo, porabo in ceno.

    Družina MTCH6102 ponuja široko paleto aplikacij na trgu potrošne elektronike, kot so daljinsko upravljanje, igralne naprave, prenosne naprave vključno s slušalkami, urami, zapestnice, fitnes zapestnicami ter oznakami za sledenje, v avtomobilski industriji pa za notranje upravljanje s funkcijami, krmiljenje in nadzor ter v drugih podobnih aplikacijah.

    Microchip krmilnik MTCH6102 za zaznavanje projeciranega kapacitivnega dotika je podprt z razvojnim kompletom Development Kit (DM160219) z nizko porabo, ki ga lahko naročite za 49,00 $ in je že na voljo, prav tako kot MTCH6102, ki ga že lahko naročite v količinah za proizvodnjo.

    Za več informacij obiščite spletno stran Microchip na http://www.microchip.com/get/TU7M. Ime in logotip Microchip sta zaščiteni trgovski znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in ostalih državah. Vse ostale trgovske znamke, ki so v prispevku omenjene, so last njihovih lastnih podjetij.

    Krmilniki projeciranega kapacitivnega dotika z najnižjo porabo

    Microchip Technology Inc

    www.microchip.com

    2014_SE219_5