0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochip razvojni komplet za digitalne avdio aplikacije visoke kakovosti

    Microchip razvojni komplet za digitalne avdio aplikacije visoke kakovosti

    Microchip Technology je predstavil nov 32-bitni mikrokontroler, ki je osnova razvojnega kompleta za ustvarjanje visoko kakovostnih, 24-bitnih avdio aplikacij. Audio Development komplet za PIC32 ponuja 80 MIPS PIC32 mikrokontroler, 24-bitni avdio kodek Wolfson, dvo-palčni barvni LCD zaslon, USB vmesnik in vgrajen mikrofon.

    Ključna dejstva:

    • zagotavlja popolno rešitev za razvoj 24-bitnih avdio in govornih aplikacij,
    • uporablja PIC32MX795F512L mikrokontroler ki deluje z 80-MIPS,
    • vsebuje vmesnik za uporabo z dodatno opremo na razvojnih platformah za iPod® in iPhone®.

    Komplet je podprt z brezplačno programsko opremo podjetja Microchip, knjižnice pa ponujajo idealno rešitev za razvoj aplikacij, ki vključujejo govor ter avdio snemanje in predvajanje. Ciljne aplikacije so doki za prenosne avdio predvajalnike, domači hi-fi avdio sistemi in avtomobilski sistemi za zvok.Slike ni

    Vgrajeni PIC32MX795F512L mikrokontroler, ki izvaja ukaze z 80-MIPS-i, ima vgrajeno 512 KB Flash-a in 128 KB RAM-a, kar zagotavlja dovolj procesorske moči in pomnilnika za dekodiranje, analizo in predvajanje zvoka in govora. Knjižnice so na voljo za snemanje govora in predvajanje, kot tudi za aplikacije z dekodiranjem MP3 glasbe. Poleg tega so na voljo avdio Sample Rate Conversion (SRC) knjižnice za 33 kHz, 44.1 kHz in
    48 kHz, s čimer razvijalcem omogočajo zmanjšati stroške sestavnih delov za rešitve predvajanja. Obstajajo tudi knjižnice za upravljanje z USB vmesnikom in za krmiljenje vgrajenega barvnega LCD zaslon, ki lahko prikaže 16-bitne barvne slike. Tisti razvijalci, ki so vpisani v Apple® Made for iPod (MFI) licenčni program, lahko KIT povežejo z dodatnimi Microchip razvojnima platformama za iPod® in iPhone®.

    Avdio razvojni komplet za PIC32 MCUs (koda za naročanje: # DM320011) je na spletni strani MicrochipDIRECT že na voljo za 149,99$. Za lastnike MFI licenc sta avdio razvojnemu kompletu za PIC32 mikrokontrolerje (številka za naročanje: # DM320411) dodani razvojni platformi za iPod in iPhone. Ta komplet bo na voljo do septembra, skupaj z MFI licencami prek pooblaščenih distributerjev družbe Apple.

    Informacije!

    2011_SE190_60