0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNove ravni produktivnosti s programsko opremo LabVIEW 2011

    Nove ravni produktivnosti s programsko opremo LabVIEW 2011

    Različica ob 25. obletnici programske sisteme za načrtovanje sistemov prinaša do zdaj nedosegljivo stopnjo integracije strojne opreme. Družba National Instruments je danes predstavila NI LabVIEW 2011, posebno različico ob 25. obletnici te programske opreme za načrtovanje sistemov. LabVIEW pospešuje delo načrtovalcev in znanstvenikov, ki razvijajo ter uvajajo merilne in krmilne sisteme, s katerimi rešujejo največje inženirske izzive sveta.

    LabVIEW 2011 lahko bistveno poveča učinkovitost razvoja z novimi inženirskimi knjižnicami in svojo zmožnostjo interakcije s skoraj poljubno strojno napravo ali ciljnim sistemom, vključno z novimi večjedrnimi krmilniki NI CompactRIO in enem najzmogljivejših vektorskih signalnih RF-analizatorjev v panogi, modelom NI PXIe-5665. Podpira tudi sklope, vgrajene v najnovejše okolje Microsoft® .NET Framework, in vključuje številne funkcije, ki so nastale neposredno s povratnimi informacijami uporabnikov. S temi in drugimi prednostmi okolje LabVIEW 2011 načrtovalcem pomaga, da integrirajo posamezne dele sistema v enotno rekonfigurabilno platformo, s katero lahko opravljajo svoje delo hitreje, bolje in z nižjimi stroški.

    »Pred petindvajsetimi leti smo ustvarili LabVIEW, da bi pomagali inženirjem, da se posvetijo inovacijam namesto zapletenim vprašanjem programiranja in sistemske integracije, danes pa je to vrhunsko programsko orodje za načrtovanje sistemov za merjenje in krmiljenje,« je dejal Jeff Kodosky, član odbora National Instruments za poslovanje in tehnologijo, soustanovitelj in izumitelj programske opreme LabVIEW. »Z vsako novo različico, pa naj gre za zagotavljanje integracije z najnovejšo strojno opremo, uvajanje novih knjižnic in API-jev ali izvajanje funkcij, ki jih zahtevajo načrtovalci, ostaja naš glavni cilj povečanje produktivnosti na vseh področjih načrtovanja.«

    LabVIEW 2011 načrtovalcem omogoča, da pomembno povečajo svojo produktivnost pri različnih nalogah, kar vključuje naslednje funkcije za varčevanje s časom:

    • Hiter razvoj vizualno privlačnih in sodobnih uporabniških vmesnikov z novo paleto krmilnih elementov in kazalnikov Silver
    • Ponovna uporaba kode s podporo za najnovejše sklope .NET, strukture .m in nove sklope IP Xilinx IP za LabVIEW FPGA Module
    • Do petkrat hitrejše nalaganje, ožičenje, urejanje in prevajanje kode FPGA
    • Programsko prevajanje in distribucija izvršljivih datotek v ciljne sisteme
    • Ustvarjanje asinhronskih niti za hitrejšo izvedbo večnitnih aplikacij z novim vmesnikom API za komunikacijo

    S svojo stabilnostjo v kritičnih aplikacijah ter s poenostavljeno integracijo s strojno opremo številnih vodilnih podjetij v panogi daje LabVIEW 2011 načrtovalcem merilnih in krmilnih sistemov potrebno samozavest za učinkovite inovacije v preverjeni infrastrukturi za podporo.

    »Z uporabo sistema LabVIEW smo skrajšali svoj čas razvoja sistema za tretjino v primerjavi s časom, ki smo ga porabili s tradicionalnimi pristopi,« je povedal Glenn Larkin, načrtovalec za ustanovo National Ignition Facility (NIF) v laboratoriju Lawrence Livermore National Laboratory, kjer izvajajo napredne raziskave na področju fuzije in deluje eden najmočnejših laserjev na svetu. »Načrtujemo širitev svoje uporabe programske opreme LabVIEW in strojne opreme NI v različne objekte, ki podpirajo NIF, da bomo lahko enako povečanje produktivnosti realizirali tudi v prihodnjih projektih.«

    V kombinaciji z modularno strojno opremo je programska oprema LabVIEW 2011 je v središču pristopa družbe NI do grafičnega načrtovanja sistemov, ki zagotavlja enotno platformo za največjo mogočo učinkovitost pri načrtovanju, izdelavi prototipov in uvajanju aplikacij. Grafično načrtovanje sistemov uporabljajo inženirji in znanstveniki v skoraj vseh panogah, od osnovnih merilnih aplikacij do najbolj kompleksnih in izpopolnjenih raziskovalnih projektov.

    Če želite izvedeti več o tem, kako lahko programska oprema LabVIEW 2011 poveča produktivnost, obiščite www.ni.com/labview.

    Družba National Instruments

    Družba National Instruments (www.ni.com) spreminja način dela inženirjev in znanstvenikov pri načrtovanju, preizkušanju ter uvajanju sistemov za meritve, avtomatizacijo in vgnezdene aplikacije. Družba NI opremlja svoje stranke s standardizirano programsko opremo, kot je NI LabVIEW, in modularno, stroškovno učinkovito strojno opremo. Opremo dobavlja več kot 30.000 podjetjem po vsem svetu, nihče izmed njih pa leta 2010 ni predstavljalo več kot 4 odstotkov dohodka, prav tako nobena panoga ne predstavlja več kot 15 odstotkov dohodka. Družba NI ima sedež v mestu Austin v zvezni državi Teksas v ZDA, več kot 5.500 zaposlenih in podružnice v več kot 40 državah. Vsako leto v zadnjih 12 letih je revija FORTUNE uvrstila družbo NI med 100 najboljših delodajalcev v ZDA. Bralci lahko pridobijo informacije za vlagatelje na oddelku za odnose z vlagatelji s klicem na številko (512) 683-5090, na elektronskem naslovu nati@ni.com ali spletni strani www.ni.com/nati.

    Nove ravni produktivnosti s programsko opremo LabVIEW 2011

    2011_SE189_5

    Tel: + 386 3 425 4200

    Brezplačna številka: 080 080 844