0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceOdprta koda s podporo za Linux, Mac OS® in Windows®

    Odprta koda s podporo za Linux, Mac OS® in Windows®

     

    Microchip predstavil integrirano razvojno okolje z odprto kodo in s podporo razliÄŤnim platformam za Linux, Mac OS®in Windows® uporabnikom. Microchip napoveduje svojo novo generacijo odprtokodnega integriranega razvojnega okolja (IDE) s podporo razliÄŤnim platformam za Linux, Mac OS® in Windows® operacijske sisteme. Novi MPLAB® IDE X uvaja številne visoko zmogljive funkcije vkljuÄŤno s sposobnostjo za upravljanje veÄŤ projektov in orodja za hkratno odpravljanje napak, napredni urejevalnik, vizualne grafe klicev in dokonÄŤanje kode. MPLAB X okolje je edinstveno tudi v industriji zaradi svoje podpore za celoten nabor 8 -, 16 – in 32-bitnih mikrokontrolerjev, vkljuÄŤno z vsemi 800 + PIC® mikrokontrolerji, dsPIC® digitalnimi signalnimi procesorji in pomnilniki. Video predstavitev novega MPLAB IDE X okolja je na voljo na: http://www.microchip.com/get/D413.

    KljuÄŤna dejstva:

    • novi X MPLAB® IDE dodaja veÄŤ soÄŤasnih razhroščevalnih sej, napredni urejevalnik kode in njeno dokonÄŤanje,
    • edino univerzalno integrirano razvojno okolje (IDE), ki podpira celoten nabor 8/16/32-bitnih mikrokontrolerjev,
    • enotni grafiÄŤni vmesnik za Microchip in orodja drugih proizvajalcev.

    Slike niKombinacija s funkcijami bogatim MPLAB IDE X in z visoko zmogljivega nabora PIC® mikrokontrolerjev, ki so migracijam prijazni, prinaša univerzalno, prilagodljivo in enostavno platformo za razvoj naslednje generacije ugnezdenega načrtovanja. Ta zahteva IDE, ki zagotavlja trden temelj za visoko zmogljiv, uporabniku prijazen in prilagodljiv razvoj, kot tudi združljivost s široko paleto orodij za razvoj in širok nabor mikrokontrolerjev za poenostavitev migracij, zmanjšanje krivulje učenja in zaščito obstoječih naložb v orodja in kodo. MPLAB X zagotavlja en sam, enoten grafični vmesnik za Microchip in orodja drugih proizvajalcev, vključno z MPLAB ICD 3, PICkit ™ 3 in MPLAB REAL ICE ™ razhroščevalniki / programatorji.

    MPLAB X temelji na ključnih prednosti odprtokodne NetBeans platforme, ki jo je sponzoriral Oracle in ki ima aktivno skupnost uporabnikov. Ti lahko prispevajo številne izboljšave, dodatke (vtičnike) in nove nadgradnje. Kupci podjetja Microchip lahko izkoristijo možnost brezplačnih komponent programske opreme NeSlike nitBeans in dodatkov, ki so že na voljo, kot tudi možnost, da prilagoditjo MPLAB® IDE X svojim individualnim potrebam razvoja.

    Ostale znaÄŤilnosti nove MPLAB IDE X:

    • uvozni pripomoÄŤek za hitro in enostavno migracijo projektov iz prejšnjega MPLAB IDE platforme,
    • dokonÄŤanje kode in priroÄŤni meniji iz naprednega urejevalnika,
    • nastavljivo okno za opazovanje,
    • istoÄŤasno podpira veÄŤ razliÄŤic prevajalnika,
    • orodja za timsko delo za sledenje napakam in nadzor izvorne kode.

    Slike niZ MPLAB IDE X Microchip nadaljuje s svojim neprimerljivim ugledom pri zagotavljanju poceni, vendar močnih razvojnih platform za ugnezdene sisteme s podporo celotnemu spektru visoko funkcionalnih in s periferijo bogatih PIC® mikrokontrolerjev, dsPIC® digitalni signalnih procesorjev in pomnilnikov. Da bi se izognili težavam pri aktivnih projektih, ki so v tem trenutku v razvoju, bo Microchip še naprej nudil podporo za trenutno MPLAB 8 okolje.

    MPLAB IDE X je mogoÄŤe brezplaÄŤno prenesti z naslova in ga preizkusiti. Imate tudi moĹľnost dati povratne informacije o programu prek MPLAB X foruma uporabnikov.

     

    Odprta koda s podporo za Linux, Mac OS® in Windows®

    2011_SE188_18

    www.microchip.com

     

     

    Â