0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceOKdo in RS sta lansirala naslednjo generacijo ROCK 5A plošče

    OKdo in RS sta lansirala naslednjo generacijo ROCK 5A plošče

    Podjetje OKdo, vodilni ponudnik računalniških rešitev naslednje generacije, v sodelovanju z družbo Radxa napoveduje predstavitev računalnika ROCK 5A.

    Okdo

    Podjetje OKdo, vodilni ponudnik računalniških rešitev naslednje generacije, v sodelovanju z družbo Radxa napoveduje predstavitev računalnika ROCK 5A. ROCK 5A je zmogljiv, vsestranski in za uporabo enostaven enoploščni (single board) računalnik (SBC), ki je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve inženirjev, razvijalcev, učiteljev, izumiteljev in podjetnikov. Podjetje OKdo bo od 1. februarja dalje ponujalo znižane cene te plošče. Cene bodo omejene za prvih 5.000 kosov za novo napovedano serijo plošč.

    ROCK 5A bo na voljo v:

    •  4 GB – tržna cena 99 USD, posebna promocijska cena 74 USD
    • 8 GB – tržna cena 119 USD, posebna promocijska cena 94 USD
    • 16 GB – tržna cena 159 USD, posebna promocijska cena 134 USD

    Prvih 5000 kupcev bo prejelo 25% popust
    OKdo je ekskluzivni proizvajalec ROCK SBC, pri čemer uporablja globalne distribucijske kanale družbe RS.
    Podjetji OKdo in Radxa sodelujeta, da bi inženirjem, razvijalcem, učiteljem, izumiteljem in podjetnikom zagotovila moč in vsestranskost v znani obliki.


    ROCK 5A plošča povzema zelo iskane ključne funkcije svojega zmogljivega predhodnika, ROCK 5B plošče, in jih vgrajuje v običajen format SBC v industriji. Med ključnimi funkcijami so 8k izhod, osemjedrni procesor in pospeševalnik umetne inteligence. Poleg tega je to edini SBC na trgu v tej obliki, ki je opremljen s 16 GB pomnilnika.

    Na ROCK 5A bo nameščeno Linux v5.10 jedro, ki podpira operacijske sisteme Ubuntu, Debian, openFyde OS, Armbian, RebornOS, Android 12 in novejše. Stranke lahko prenesejo programsko opremo s spletne strani OKdo.com in poiščejo dodatno podporo skupnosti s pomočjo 1,5 milijona članov skupnosti DesignSpark.

    Zaradi kombinacije takšne moči, vsestranskosti in podpore, je ROCK 5A odlična izbira za ugnezdene procese, ki zajemajo polnjenje električnih vozil, avtomatsko proizvodnjo, digitalno označevanje, kmetijsko tehniko in drugo.

    “Od uvedbe družine plošč ROCK podjetja OKdo se je trg zelo dobro odzval na različne vertikale, vključno s potrošniškimi, industrijskimi in kmetijskimi segmenti. Navdušen sem, da lahko družini ROCK dodamo še enega člana, in pričakujem hitro sprejetje pri novih in obstoječih strankah. ROCK 5A je popolna kombinacija moči, vsestranskosti in cenovne dostopnosti,” je dejal Richard Curtin, soustanovitelj in tehnični direktor podjetja OKdo.
    “Veseli nas, da lahko v globalnem sodelovanju z družbo OKdo predstavimo novo generacijo poceni, visoko zmogljivega in kompaktnega računalnika ROCK 5A v velikosti kreditne kartice. Prepričani smo, da ima ROCK 5A že vstopno zmogljivost namiznih računalnikov, ne da bi nas skrbelo vprašanje porabe energije in segrevanja. Komaj čakamo, da skupnost in razvijalci ustvarijo neverjetne aplikacije, ki bodo temeljile na ROCK 5A SBC enoti,” je dejal Tom Tang, predsednik podjetja VamRS Technology.

    Za tiste, ki si želijo dobiti SBC naslednje generacije, je ROCK 5B na zalogi pri podjetjih OKdo in RS za takojšnjo odpremo. ROCK 5B si deli ključne funkcije, kot so izhod 8k, osemjedrni procesor, vklop/izklop in vgrajena ura v realnem času, ter povečuje moč s čipom RK3588 Rockchip.

    Uvedba ROCK serije na trg predstavlja novo in zanesljivo rešitev za industrijo, ki se še vedno spopada s svetovnim pomanjkanjem čipov in pritiski v dobavni verigi. Družba OKdo se zaveda, da je zdaj čas za pomembne spremembe in da bo omogočanje široke uporabe interneta stvari ključnega pomena za bolj trajnostno prihodnost. SBC-ji in CM-ji ROCK so še ena pravočasna veja ekosistema storitev, ki jih je OKdo razvil za revolucionarni razvoj izdelkov in operativno odličnost. Za več informacij o ROCK 5A obiščite spletno mesto Okdo: https://www.okdo.com/rock-5a-signup/.

    O podjetju OKdo
    OKdo je globalno tehnološko podjetje iz skupine RS Group plc, ki se ukvarja z razvojem računalnikov na eni plošči (SBC) in interneta stvari. Ponuja edinstveno kombinacijo strojne in programske opreme, razvojne podpore, proizvodnih storitev in skupnostnih projektov ter je prvo podjetje na svetu, ki je edinstveno osredotočeno na izpolnjevanje hitro razvijajočih se potreb kupcev SBC in IoT, od izdelovalcev in podjetnikov do industrijskih oblikovalcev, izobraževalcev in preprodajalcev.

    O podjetju RS
    Skupina RS Group plc je vodilni globalni ponudnik industrijskih izdelkov in storitev za stranke, ki se ukvarjajo z načrtovanjem, izdelavo in vzdrževanjem industrijske opreme in dejavnosti, varno in trajnostno. Na zalogi imajo več kot 700.000 industrijskih in elektronskih izdelkov, ki jih pridobivajo od več kot 2.500 vodilnih dobaviteljev, poslujejo pa v 32 državah in dnevno pošljejo več kot 60.000 paketov.

    https://www.okdo.com