0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePower Integrations proizvaja Buck Switcher IC z 850 mA izhodom za avtomobilske...

    Power Integrations proizvaja Buck Switcher IC z 850 mA izhodom za avtomobilske napajalnike

    Podjetje Power Integrations (NASDAQ: POWI), vodilno na področju visokonapetostnih integriranih vezij za energetsko učinkovito pretvorbo energije, je predstavilo visokotokovnega člana družine avtomobilskih stikalnih integriranih vezij LinkSwitch™-TN2Q, ki zagotavlja izhodni tok do 850 mA brez potrebe po kovinskem hladilnem telesu.

    Power Integrations

    Visoko integrirani čipi podpirajo široko vhodno napetost od 30 do 550 VDC, kar napravam omogoča zagon in delovanje pod zahtevanim pragom varnostne zelo nizke napetosti (SELV) v aplikacijah za funkcionalno varnost električnih vozil.

    Edward Ong, višji vodja trženja izdelkov pri podjetju Power Integrations, je dejal: “Ker je elektronika v električnih vozilih vse bolj izpopolnjena, stranke v avtomobilski industriji za njeno napajanje potrebujejo višje napajalne tokove. Nazivna vrednost 850 mA pri tem novem integriranem vezju pomeni 230-odstotno povečanje razpoložljivega izhodnega toka v primerjavi z drugimi člani družine LinkSwitch-TN2Q. IC LinkSwitch-TN2Q zmanjšuje število komponent, saj vključujejo krmilno, gonilno in zaščitno vezje ter 750-voltni močnostni MOSFET v SMD ohišju.”

    LinkSwitch-TN2Q IC-ji izpolnjujejo zahteve AEC-Q100 standarda in podpirajo topologije pretvornikov buck, buck-boost in neizoliranih flyback pretvornikov. Vsak čip vsebuje 750-voltni močnostni MOSFET, oscilator, nadzor vklopa/izklopa, visokonapetostni preklopni tokovni vir za samopobujanje, frekvenčno tresenje, hitro zaznavanje in omejevanje toka (cikel za ciklom), histerezno toplotno zaustavitev in izhodno vezje za prenapetostno zaščito, vse v monolitnem IC.

    LinkSwitch-TN2Q IC-ji porabijo zelo malo toka v stanju pripravljenosti, kar omogoča zasnovo napajanja, ki brez težav doseže manj kot 50 mW brez obremenitve pri vhodu 400 VDC. Obsežne zaščitne funkcije omogočajo varne in zanesljive napajalnike, vključno z zaščito pred vhodno in izhodno prenapetostjo, previsoko temperaturo naprave, izgubo regulacije in napakami zaradi preobremenitve ali kratkega stika na izhodu napajalnika.

    Razpoložljivost in viri
    Za razvijalce, ki želijo preizkusiti družino integriranih vezij LinkSwitch-TN2Q, je na voljo referenčni komplet za razvoj, RDK-707Q. Cena čipov se začne pri 1,33 USD za LNK3209GQ-TL v količini 10.000 enot. Za dodatne informacije se obrnite na prodajnega predstavnika družbe Power Integrations ali na enega od pooblaščenih svetovnih distributerjev družb Digi-Key, Farnell, Mouser in RS Components.

    O podjetju Power Integrations
    Podjetje Power Integrations, Inc. je vodilni inovator na področju polprevodniških tehnologij za visokonapetostno pretvorbo energije. Njegovi izdelki so ključni gradniki v ekosistemu čiste energije, saj omogočajo proizvodnjo energije iz obnovljivih virov ter učinkovit prenos in porabo energije v aplikacijah od milivatov do megavatov. Za več informacij obiščite www.power.com. Avtor fotografije: Power integrations

    https://www.power.com