0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePregled avtomatiziranega preizkušanja 2014 podjetja NI

    Pregled avtomatiziranega preizkušanja 2014 podjetja NI

    Podjetje NI na osnovi desetletij izkušenj vrednoti trende v panogah, ki temeljijo na elektroniki. Podjetje National Instruments (Nasdaq: NATI) je izdalo svoj Pregled avtomatiziranega preizkušanja 2014, ki opisuje glavne poudarke raziskav na področju najnovejših tehnologij in metodologij preizkušanja ter merjenja. Inženirji in vodstveni delavci lahko s poročilom, ki vrednoti trende, ki vplivajo na široko paleto panog, izkoristijo najnovejše strategije ter najboljše prakse pri optimizaciji kakršne koli organizacije za preizkušanje.

    Pregled avtomatiziranega preizkušanja 2014 raziskuje naslednje

    Poslovna strategija: Organizacijska odličnost

    Inženirjev za preizkušanje je vedno manj, zato morajo vodje preizkušanja izboljšati svojo organizacijo s pametnejšim zaposlovanjem, boljšim vključevanjem in večjimi naložbami v izobraževanje, da bodo zagotovili primerno znanje in kadrovsko sestavo svoje organizacije za preizkušanje.

    Arhitektura: Upravljani sistemi za preizkušanje

    Nove tehnologije prinašajo bogatejše nabore funkcij opreme za preizkušanje, kar vodjem preizkušanja pomaga nadzorovati zdravje njihovih preizkusnih sistemov, zmanjšati stroške preizkušanja in povečati razpoložljivost.

    Računalniška obdelava: Računalništvo v oblaku za preizkušanje

    Tradicionalni načini preizkušanja omejujejo dobičkonosnost, saj ne zagotavljajo idealnega ravnotežja med zmogljivostjo in stroški ter možnostmi širitve glede na dejanske potrebe. Podobno kot v informatiki lahko z računalništvom v oblaku omilimo vedno večje tovrstne težave pri preizkušanju.

    Programska oprema: Razširljive arhitekture programske opreme za preizkušanje

    Pritisk, ki ga prinaša potreba po vedno hitrejšem dobavljanju preizkusnih sistemov z vedno manjšimi viri, sili programske strategije stran od togih in neprilagodljivih rešitev k platformam na programski osnovi, ki zagotavljajo dolgoročnost ter razširljivost skozi celoten cikel življenjske dobe izdelka in tudi za nove zasnove izdelkov.

    V/I-naprave: Spreminjanje dojemanja tipal

    Število tipal v izdelkih se je bistveno povečalo, kar postavlja velike izzive za vodje preizkušanja, ki morajo slediti novim tehnologijam in se prilagajati vedno večjim potrebam. Vodje preizkušanja potrebujejo vsestranske rešitve za preizkušanje, ki jih je mogoče spremeniti enako hitro kot izdelke s številnimi vgrajenimi tipali, ki jih preizkušajo.

    Pregled avtomatiziranega preizkušanja 2014 temelji na akademskih in industrijskih raziskavah, uporabniških forumih ter anketah, poslovnih informacijah in ocenah sveta strank. National Instruments, NI in ni.com so blagovne znamke družbe National Instruments. Druga navedena imena izdelkov in podjetij so blagovne znamke ali imena njihovih lastnikov.

    Pregled avtomatiziranega preizkušanja 2014 podjetja NI

    National Instruments d.o.o.

    Tel: + 386 3 425 4270

    Brezplačna številka: 080 8864

    www.slovenia.ni.com

    2014_SE219_6