0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceRazvojni inženirji elektronike na spletu prek “Do It Together” blogov

    Razvojni inženirji elektronike na spletu prek “Do It Together” blogov

    element14 portal omogoča razvojnim inženirjem elektronike sodelovanje na spletu prek “Do It Together” blogov. Dva ugledna inženirja Dave Young in Charles J. Gervasi pripadata ekipi blogerjev, ki omogoča medsebojno interakcijo, komunikacijo in sodelovanje.

    element14, prva spletna skupnost za razvijalce in ljubitelje elektronike, predstavlja nov vir, blog “Do It Together”, ki ponuja najnovejše novice, informacije in osebna mnenja priznanih članov iz elektronske industrije, ki še dodatno združuje spletno skupnost in ki omogoča verodostojne povezave.

    “Navdušenci s področja elektronike imajo veliko strast, zato imajo tudi veliko sposobnost za izmenjavo informacij. element14 je skupnost za sodelovanje in komuniciranje s podobno mislečimi posamezniki, poln različnih virov” je dejal Alisha Mowbray, višji podpredsednik trženja, element14. “Interaktivni »Do It Together« blogi omogočajo strokovnjakom iz industrije nadaljnje povezovanje s kolegi in podobnimi navdušenci za odprto izmenjavo idej. To je odličen način za spodbujanje in medsebojno izzivanje drug drugega v vseh fazah nekega razvoja. “

    Slike ni»Do It Together« blogi pri element14 skupnosti omogoča skupnosti povezavo z drugimi forumi za izmenjavo idej in prispevkov, ki spodbujajo nadaljnje razprave in pogovor. Priznani blogerji so običajno osredotočeni na določeno specialnost projektiranja in inženiringa, kot so na primer odprtokodna strojna oprema, načrtovanje shem in tiskanih vezij, robotika, programiranje programske opreme in zelene tehnologije. Dodano bo še več blogerjev iz različnih regij sveta.

    Dave Young je soustanovitelj podjetja BlueStamp Engineering, ki je obštudijski program za srednješolce, inženirje elektrotehnike in hackerspace navdušence. Young je projektiral že vse, od avdio vezij do pridobivanja energije iz obnovljivih virov. Prav tako je sodeloval tudi z RePlay for kids, ki je neprofitna organizacija in ki prilagaja igrače otrokom s posebnimi potrebami.

    Charles J. Gervasi ima že več kot 10 let izkušenj v načrtovanju elektronike in izdelavi tiskanih vezij. Osredotoča se predvsem na shematski del in oblikovanje tiskanih vezij. Njegov osebni blog nudi vpogled v današnjo elektroniko in tehnologije, ki vplivajo na industrijo.

    Chris Kraft je po lastnih beseda nor na tehniko, a specializiran za programsko opremo, FPGA programirljiva vezja, individualno gradno in 3D tiskanje. Prav tako se z navdušenjem vključi v vse faze inženiringa projektov in se z obema rokama oklepa odprtokodnega in DIY (do-it-yourself) gibanja.

    Jeremy Blum je študent elektro in računalniškega inženiringa na Cornell University. Blum je več let delal z elektroniko in mikrokontrolerskih projektih in ima široko podlago za delo v programskem okolju Arduino. Blum je prav tako član element14 “Ask Expert” strani.

    Jeri Ellsworth je podjetnik in samouk v oblikovanju računalniških čipov, specializiran za ASIC, FPGA, sistemske ravni in na področju mehanskega oblikovanja. Ellsworth je priznan na področju odprtokodnega okolja in je trenutno član element14 “Ask Expert” strani. Kot gost video blogger, je njegova naloga majska konferenca Embedded Systems konferenca v San Joseju, CA.

    Inženirji in strokovnjaki, ki bi želeli sodelovati v pogovoru na spletu, lahko obiščete Do It Together element14 bloge na: http://www.element14.com/blogs

    Razvojni inženirji elektronike na spletu prek “Do It Together” blogov

    2011_SE189_8