0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceSenzorji za zaznavanje osvetlitve prostora

    Senzorji za zaznavanje osvetlitve prostora

    Stroškovno učinkovita rešitev za upravljanje s porabo energije za osvetlitev zaslona v mobilnih napravah. Kot odgovor na trenutne potrebe trga je EVERLIGHT Electronics Co, Ltd predstavil družino izdelkov Ambient Light Sensor, ki izpolnjuje zahteve za rešitve upravljanja z energijo pri osvetljevanju zaslonov mobilnih naprav kot so mobilni telefoni, prenosni računalniki in dlančniki.

    Senzorji osvetlitve prostora (Ambient Light Sensors – ALS) podjetja EVERLIGHT združujejo fotodiodo in vezje ojačevalnika toka v istem ohišju. Ta stroškovno učinkovita rešitev varčuje z energijo pri osvetlitvi zaslonov mobilnih aparatov z nastavitvijo jakosti osvetlitve glede na svetlobo okolice. Da bi zagotovili natančno merjenje, so dosegli enak spektralni odziv na svetlobo okolice, kot ga ima človeško oko.

    EVERLIGHT ALS družina izdelkov ima tokovne izhode, ki se odlikujejo po veliki izhodni linearnosti v širokem razponu osvetlitve in z nizko občutljivostjo na razlike med različnimi viri svetlobe. ALS je mogoče napajati v razponu napetosti od 1,8V do 5,5V in v temperaturnem območju od -40 ° C do 85 ° C. EVERLIGHT ALS družina izdelkov je skladna z RoHS in je brez svinca in halogenih elementov.Slike ni

    ALS senzorje EVERLIGHT lahko uporabimo tudi v računalniških napravah in napravah široke potrošnje, pri avtomatskem upravljanju stanovanj in poslovnih prostorov, kot sta v notranji in zunanji nadzor osvetlitve, samodejno izboljšanje kontrasta pri elektronskih reklamnih tablah, v nadzornih napravah za dnevno in umetno svetlobo, ulično osvetlitev in CCD / CCTV.

    Poleg standardnih ALS ponuja EVERLIGHT tudi kombinirana tipala za zaznavanje svetlobe okolice in senzorjev gibanja, ki jih imenujejo APS. APS ima enake lastnosti kot ALS, vendar je dodatno opremljen s tipalom za merjenje oddaljenosti od objektov, ki se približujejo ali oddaljujejo. Ta senzor je namenjen predvsem uporabi v aplikacijah, v katerih je potrebno merjenje tako svetlobe okolja kot tudi zaznavanje bližine, kot je to primer pri prenosnih računalnikih, dlančnikih, kamerah in GPS sistemih.

    EVERLIGHT pospešuje tesnejše sodelovanje med svojimi raziskovalci in razvijalci, med ekipami prodaje in trženja, da se čim bolj približajo in celo presežejo pričakovanja svojih strank, tako s ponudbo izdelkov kot tudi s tehnologijo. ALS in APS izdelki so namenjeni hitro rastočemu trgu mobilnih aparatov.

    Vzorci so na zahtevo strank na razpolago, masovna proizvodnja pa že teče. Več informacij ali tehnično dokumentacijo za ta izdelek lahko dobite na zahtevo. Prosimo, da se obrnete na svojo lokalno EVERLIGHT prodajno pisarno. Informacije o lokalnih prodajnih pisarnah: www.everlight.com.

    EVERLIGHT Electronics CO. Ltd.

    Podjetje EVERLIGHT Electronics Co.Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1983 naTajskem. Podjetje ima odločilno vlogo pri oblikovanju svetovne LED industrije. Je hitro rastoče podjetje, ki je postalo vodilni dobavitelj zaradi svoje zavezanosti k certificiranju, lastnim raziskavam in razvoju, proizvodnji, kakovosti, trženju in globalnim storitvam, ki jih lahko ponudijo svojim strankam. EVERLIGHT ponuja raznoliko paleto izdelkov, ki je sestavljena iz močnostnih LED, luči, SMD LED, LED osvetlitvenih modulov, digitalnimi prikazovalniki, optosklopniki in infrardečimi komponentami za različne aplikacije. Danes je EVERLIGHT globalno podjetje z več kot 6.400 zaposlenimi v podjetjih na Kitajskem, v Hong Kongu, na Japonskem, v Koreji, Singapurju, Maleziji, Nemčiji, Švedski, v ZDA in v Kanadi.

    Senzorji za zaznavanje osvetlitve prostora

    2011_SE189_15