0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceDC/DC pretvorniki z izhodom do 120A

    DC/DC pretvorniki z izhodom do 120A

    Bel Power širi ponudbo neizoliranih DC / DC pretvornikov, v kateri so sedaj tudi moduli z izhodom tokom do 120A. Novi pretvorniki s SIP podnožjem se ponašajo z učinkovitostjo do 95%.

    Bel Power, ki je del podjetja Bel Fuse Inc, je napovedal razširitev svoje VRPx serije izdelkov v SIP (single inline package) obliki s POL (point-of-load) moduli pretvornikov za 30A, 90 A, 100A, 110A in 120A. Ti neizolirani DC / DC pretvorniki so najnovejši dodatek k portfelju Bel Power SIP pretvornikov, ki sedaj obsegajo modele za vertikalno in horizontalno montažo in zmorejo od 3 do 120 A izhodnega toka. Delujejo z visoko učinkovitostjo do 95% in v širokem območju vhodne napetosti od 4.5 V do 13.8 V. Stroškovno zelo ugodna serija modulov brez ohišja ponuja izjemno široko območje nastavitve izhodne enosmerne napetosti od 0,5 do 5,1 V.Slike ni

    Fiksno frekvenco delovanja naprave izboljša še vgrajen hladilnik, zaradi katerega se poveča gostota uporabne moči. Predvsem opaženi so v tej seriji step-down DC / DC pretvorniki, ki imajo vgrajen IMON priključek za spremljanje izhodnega toka in tisti pretvorniki, ki imajo vgrajen PSI # priključek za zaznavanje izpada faze in večjo učinkovitost pri osvetljevanju. Prav tako so na voljo step-down DC / DC pretvorniki, ki so združljivi z Intel VRM11.1 zahtevami. Moduli so izdelani v skladu z svetovnimi standardi glede varnosti in učinkovitost ter v skladu z RoHS EU direktivo 2002/95/EC.

    Ker so bili razviti za široko paleto močnostnih aplikacij za vgradnjo na tiskana vezja, oblika SIP podnožja POL modulov paket omogoča njihovo uporabo v skoraj vsakem prostoru z omejenim prostorom, kjer imamo na voljo 12 V vir napajanja. Konkurenčne cene modulov VRPx serije in kompaktna velikost sta prednosti, ki najnovejše Bel Power DC / DC pretvornike postavljata za idealno izbiro pri uporabi v omrežni in telekomunikacijski opremi kot so strežniki, delovne postaje, računalniki in zunanje naprave.Slike ni

    Ima tudi priključek za daljinski vklop / izklop, nizko nihanje toka z diferencialnim zaznavanjem na daljavo, poleg tega pa moduli VRPx serije delujejo s fiksno stikalno frekvenco (400 kHz ali 500 kHz, odvisno od modula). Ponašajo se z nadzornimi in zaščitnimi funkcijami, vključno s podnapetostnim izklopom, pretokovno zaščito in zaščito pred kratkim stikom na izhodu ter 2, 3 ali 8-bitni VID (voltage identification digital) in »power good« signal.

    Za več informacij o novi seriji modulov Bel Power SIP VRPx obiščite spletno stran.

    Bel Power izdelki!

    2011_SE190_6